کد خبر: ۶۸۳۹۴
تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۲

آغاز نشست خبری سخنگوی وزارت خارجه

سخنگوی وزارت خارجه گفت: مادامی که آقای وزیر صلاح بدانند با قوت و جدیت در این مسئولیت ایفای وظیفه خواهم کرد.
آغاز نشست خبری سخنگوی وزارت خارجه

مخاطب۲۴، اسماعیل بقائی در نشست خبری امروز (دوشنبه) خود در پاسخ به این سوال که گفته شده شما در آینده نزدیک به عنوان سفیر جدید ایران در سازمان ملل مشغول به فعالیت خواهید شد و برای این سمت انتخاب شده‌اید، خطاب به خبرنگاران گفت: بنده در خدمت‌تان هستم و خواهم بود و تا مادامی که آقای وزیر صلاح بدانند با قوت و جدیت در این مسئولیت ایفای وظیفه خواهم کرد.

وی با بیان این که «به نظرم مسئولیت سخنگویی مهمترین مسئولیت در جهان است» به مزاح ادامه داد: مگر اینکه شما خبرنگاران بخواهید شغل جدیدی را برای من انتخاب کنید.

سفرا نماینده حاکمیت و نظام در کشور‌های پذیرنده هستند

سخنگوی وزارت خارجه در ادامه در پاسخ به این سوال که گفته شده افرادی نیز برای سفارت ایران در روسیه و ایتالیا انتخاب شده‌اند و انتقادی که در این زمینه وجود دارد این است که برخی از افرادی که در این زمینه مطرح شده‌اند، وزارت خارجه‌ای نیستند، گفت: انتخاب سفرا یک روند مشخصی دارد، سفرا صرفاً نماینده وزارت خارجه نیستند، بلکه نماینده حاکمیت و نظام در کشور‌های پذیرنده هستند، بنابراین روند انتخاب نامزد‌های اینگونه مسئولیت‌ها با هماهنگی و مشارکت وزارت خارجه و سایر دستگاه‌های مربوط انجام می‌شود.

بقائی با اشاره به انتخاب سفرای جدید ایران در هند و کره شمالی ادامه داد: در ارتباط با انتخاب سفرای جدید ایران در ایتالیا و روسیه نیز روند ادامه دارد، موضوع انتخاب سفیر جدید ایران در رم یک مقداری فرایندش جدی‌تر شده است و ما در مورد فرد انتخاب شده بعد از طی روند لازم اطلاع رسانی می‌کنیم. بلافاصله اعتراف رئیس‌جمهور آمریکا برای پذیرش مسئولیت حمله به ایران را به عنوان سند در شورای امنیت و سازمان ملل ثبت کردیم

سخنگوی وزارت خارجه همچنین در پاسخ به این سوال که رئیس جمهور آمریکا اعلام کرده که مسئولیت حمله رژیم صهیونیستی به ایران بر عهده وی است و به نوعی او فرماندهی این را موضوع بر عهده داشته است، گفت: این اظهار نظر یکی از جدیدترین دلایل و شواهد خیلی روشن مبنی بر مشارکت قطعی آمریکا در تهاجم نظامی علیه ایران است.

وی ادامه داد: در این زمینه تردیدی وجود نداشت و از همان ابتدای جنگ، آمریکایی‌ها همدستی فعالی با رژیم صهیونیستی داشتند و در ادامه نیز خودشان رسماً وارد جنگ شدند و از این جهت این سخنان تحول جدیدی محسوب نمی‌شود ولی اینکه صراحتاً اعتراف می‌کند که ما فرماندهی و مسئولیت کامل این تهاجم را بر عهده داریم ادعای قبلی وزیر خارجه این کشور در ۲۳ خرداد که گفته بود ما نقشی در این حمله نداشتیم را رد می‌کند.

سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران گفت: این اعتراف صریح به ارتکاب یک جنایت بین‌المللی مسئولیت کامل دولت آمریکا را به همراه دارد و ما بلافاصله در امتداد این موضوع، این اعتراف را به عنوان سند در شورای امنیت و سازمان ملل ثبت کردیم. وی همچنین گفت: مستندسازی جنایات رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه ایران را با جدیت دنبال می‌کنیم و بر روی تمام امکان‌ها برای تظلم‌خواهی ملت ایران با همکاری معاونت حقوقی ریاست جمهوری و قوه قضاییه در حال فعالیت هستیم.

بخش‌های مسئول در وزارت خارجه و دیگر سازمان‌ها در حال پیگیری موضوع حمله دزدان دریایی در سومالی به کشتی ماهیگیری ایرانی هستند 

سخنگوی وزارت خارجه در ادامه گفت‌وگوی خود با خبرنگاران در پاسخ به سوال ایسنا در ارتباط با اخبار منتشر شده مبنی بر حمله دزدان دریایی در سومالی به یک کشتی ماهیگیری ایرانی گفت: ما گزارش‌هایی را در این ارتباط دریافت کرده‌ایم که چنین اتفاقی افتاده است، بخش‌های مسئول در وزارت خارجه و دیگر سازمان‌های مربوط در حال پیگیری این موضوع هستند. وی افزود: این منطقه، منطقه ناامنی است و متاسفانه هر از چند گاهی لنج‌ها و کشتی‌ها از کشور‌های مختلف مورد تعرض قرار می‌گیرند.

برچسب ها: اسماعیل بقائی
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.