کد خبر: ۶۸۴۶۴
تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۱

عملکرد وزارت ورزش در سال نخست اجرای برنامه هفتم

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، گفت: وزارت ورزش و جوانان به تکالیف خود در برنامه هفتم به درستی عمل کرده، اما دستور العمل انجام بازی‌های جوانمردانه هنوز اجرایی نشده است.
عملکرد وزارت ورزش در سال نخست اجرای برنامه هفتم

مخاطب۲۴، حجت الاسلام مرتضی آقا تهرانی، رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس در جلسه علنی نوبت عصر امروز سه‌شنبه (۲۰ آبان ماه) مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی عملکرد احکام قانون برنامه پنج‌ساله هفتم پیشرفت جمهوری اسلامی ایران، درباره مسائل حوزه فرهنگی برنامه گفت: رشد و ارتقای فرهنگی باید بیشتر در حوزه کیفی بررسی شود، اما از آنجایی که سال نخست برنامه مورد ارزیابی است، ناچاریم این موضوع را به صورت کمّی بررسی کنیم.

به گزارش ایرنا، رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی افزود: در حقیقت ما باید میزان تحقق سنجه‌های اخلاقی، معنوی و فرهنگی را در سطح جامعه بررسی کنیم، مثل آمار‌هایی که در حوزه اقتصادی داده می‌شود و ظاهرا خوب است، اما در سفره مردم اتفاق به گونه‌ای دیگری رخ می‌دهد.

آقاتهرانی با بیان اینکه وزارت ارشاد برای ارتقای فرهنگ عمومی رسانه، ۴۰ حکم داشت که ۱۸ حکم انجام شده و ۲۲ حکم انجام نشده است، گفت: جهش‌های قرآنی آنطور که انتظار داشتیم انجام نشده است. در حوزه فیلم، سینما و بازی‌های یارانه‌ای ۹۵ درصد و در حوزه پویانمایی ۲۰ درصد تحقق برنامه وجود دارد. ضمن اینکه جهش تولید زیست بوم محتوای کودک، اقدامات پایه‌ای صورت نگرفته است.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: به احیای کارکرد مساجد که سنگر‌ها و قرارگاه‌های فرهنگی کشور هستند باید توجه بیشتری به آنها شود چرا که متأسفانه هنوز تکالیف حوزه مسجد به درستی انجام نشده است.

وی با بیان اینکه فصل ۱۵ درباره صداوسیما است که ۳۰ حکم داشته و ۱۸ حکم انجام شده و ۱۴ حکم انجام نشده است، عنوان کرد: سنجه‌های عملکرد جدول ۱۶ نیز قابل قبول است و تولید برنامه‌های تلویزیونی الف و الف ویژه قابل قبول بوده است همچنین برنامه‌های انسجام ملی در ۱۲ روز جنگ موفق بوده است. معرفی آمریکا به عنوان تروریسم دولتی به جا بوده است البته در حوزه کودک نیازمند توجه بیشتری هستیم ضمن اینکه همکاری بین دستگاهی ضعیف بوده است.

آقاتهرانی با بیان اینکه وزارت ورزش و جوانان به تکالیف خود در برنامه هفتم به درستی عمل کرده است، گفت: بند ب ماده ۷۸ درباره دستورالعمل مالی بازی‌های جوانمردانه به منظور مبارزه با فساد و اجرای عدالت و توسعه متوازن ورزش بود که هنوز اجرا نشده است.

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس با اشاره به موضوع فصل ۱۶ در رابطه با زن، خانواده و جمعیت که ۱۲ حکم از ۲۴ حکم آن اجرا شده است، گفت: اصلاح الگوی ازدواج و افزایش نرخ باروری انجام نشده است همچنین اهداف کاهش سقط غیرقانونی و طلاق محقق نشده است. عدم تدوین دستورالعمل اجرایی و نبود هماهنگی‌های بین دستگاهی نیز به چشم می‌خورد.

وی در ادامه با اشاره به فصل ۱۷ برنامه هفتم با موضوع میراث فرهنگی که حدود ۶۵ درصد آن عمل شده است، گفت: تدوین آیین نامه‌ها قابل قبول بود و سند صنایع دستی نیز نوشته شده است. همچنین حقوق مالکانه مردم از ثبت و تعیین حریم موفق بوده است. مشارکت بخش خصوصی برای مرمت و بهره برداری از ابنیه‌های تاریخی نیز خوب بوده است.

برچسب ها: مجلس
captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»