کد خبر: ۶۸۴۷۵
تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۱

فیلم اقدام به خودکشی غزاله اکرمی

انتشار چند استوری از سوی غزاله اکرمی، بازیگر سریال «سوجان»، شامگاه گذشته موجی از واکنش ها را در میان کاربران و اهالی سینما برانگیخت. اکرمی در یکی از این استوری ها مدعی شده بود که یکی از تهیه کنندگان متاهل سینما قصد تعرض به او را داشته و از دفتر او گریخته است.
فیلم اقدام به خودکشی غزاله اکرمی

خودکشی غزاله اکرمی، به گزارش مخاطب24، شامگاه گذشته، غزاله اکرمی، بازیگر جوان سریال محبوب «سوجان»، با انتشار چند استوری نگران‌کننده در صفحه اینستاگرام خود، باعث شوک و نگرانی در میان هواداران و اهالی هنر شد. او در این نوشته‌ها از ناامیدی عمیق و فشار روحی صحبت کرده و تصویری از دست زخمی خود را منتشر کرده بود که نشانه‌ای از اقدام به خودکشی تلقی شد. 

او در این پیام ها از فشار روحی شدید و ناامیدی سخن گفت و تصویری از دست زخمی خود را منتشر کرد که نشانه ای از اقدام به خودکشی تلقی شد. 

در بخشی از این استوری ها، غزاله اکرمی مدعی شده بود که یکی از تهیه کنندگان متاهل سینما قصد تعرض به او را داشته و از دفتر آن فرد فرار کرده است. این بخش از روایت او واکنش گسترده ای در شبکه های اجتماعی به همراه داشت و بسیاری از کاربران با انتشار پیام هایی خواستار رسیدگی شفاف و حمایت از این هنرپیشه و دیگر قربانیان احتمالی شدند.

فیلم اقدام به خودکشی غزاله اکرمی

 

فیلم اقدام به خودکشی غزاله اکرمی

 

فیلم اقدام به خودکشی غزاله اکرمی-3

 

فیلم اقدام به خودکشی غزاله اکرمی-4

 

فیلم اقدام به خودکشی غزاله اکرمی-5

 

صبح امروز، غزاله اکرمی با انتشار پستی تازه اعلام کرد که حال عمومی اش رو به بهبود است. منابع نزدیک به او نیز تأیید کردند که این بازیگر تحت مراقبت خانواده و دوستانش قرار دارد.

گفتنی است غزاله اکرمی هنرمند  ۲۷ ساله، بازیگری را از سال ۱۳۹۵ با بازی در سریال «آرام می گیریم» آغاز کرد. از دیگر آثار او می توان به «هست و نیست» و «سلام آقای مدیر» اشاره کرد. او نقش اصلی مجموعه تلویزیونی تاریخی «سوجان» را هم بازی و بین عموم مردم شناخته شد.

captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
دلایل استعفا ندا شمس از پرونده جنجالی پژمان دلایل استعفا ندا شمس از پرونده جنجالی پژمان
حاشیه‌های پرونده پژمان جمشیدی وارد فاز تازه‌ای شد؛ وکیل شاکی با واکنشی صریح، برخی اظهارنظر‌های رسانه‌ای را فاقد مبنای قانونی دانست.
علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم
علی نصیریان در دلنوشته‌ای در سالروز ۹۱ سالگی اینگونه نوشت؛ جسم و جان فرسوده‌ام در این ایام کهنسالی و بیماری تاب تحمل ضربه هولناکی که به هموطنان نازنینم را ندارد.
صدور به موقع احکام ارتقای رتبه معلمان صدور به موقع احکام ارتقای رتبه معلمان
وزیر آموزش و پرورش، در کارگروه سند تحول بنیادین، با اشاره به ضرورت برنامه‌ریزی برای ارتقای معدل دانش آموزان در دوره متوسطه، گفت: کاهش تنوع مدارس باید در اولویت‌های شورای عالی آموزش و پرورش قرار بگیرد.