کد خبر: ۶۸۴۹۰
تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۱

هوش مصنوعی جدید مایکروسافت به زودی همکار شما می‌شود

مایکروسافت در حال کار بر روی نوع جدیدی از عامل هوش مصنوعی است که نه تنها به شما کمک می‌کند، بلکه در واقع مانند یک کارمند تمام‌عیار عمل می‌کند. این به اصطلاح «کاربران عامل» به زودی ایمیل، حساب کاربری و شناسه شرکتی خود را خواهند داشت، درست مانند یک همکار انسانی.
هوش مصنوعی جدید مایکروسافت به زودی همکار شما می‌شود

مخاطب۲۴، این عوامل هوش مصنوعی مانند Microsoft Copilot یا Claude assistant نیستند، زیرا می‌توانند ایمیل ارسال کنند، به جلسات بپیوندند، فایل‌ها را ویرایش کنند و وظایف را به صورت خودکار انجام دهند. به عبارت دیگر، مایکروسافت در حال ساخت کارمندان دیجیتال است.

به نقل از دیجیتال‌ترندز، این امر می‌تواند پویایی نیروی کار را به طرز چشمگیری تغییر دهد، زیرا انسان‌ها ممکن است با کارمندان هوش مصنوعی همکاری کنند، آنها را مدیریت کنند یا حتی بر آنها نظارت داشته باشند. بهره‌وری می‌تواند افزایش یابد، اما پیچیدگی‌های مربوط به مدیریت، امنیت و اخلاق نیز می‌تواند به همان اندازه افزایش یابد.

اگر در یک دفتر کار می‌کنید، ممکن است هم گروهی بعدی شما انسان نباشد. کارمندان هوش مصنوعی می‌توانند وظایف روتین مانند برنامه‌ریزی، گزارش‌دهی یا پاسخ به مشتریان را بر عهده بگیرند و بخش‌های خلاقانه و تصمیم‌گیری را به افراد واگذار کنند. اما این موضوع همچنین سؤالات پیچیده‌ای را مطرح می‌کند: چه کسی بر هوش مصنوعی که می‌تواند مستقل عمل کند، نظارت دارد؟ چه اتفاقی می‌افتد اگر ایمیل اشتباهی ارسال شود، یا بدتر از آن، ایمیل مخربی ارسال شود؟ چگونه می‌توان نرم‌افزاری را که مانند یک شخص رفتار می‌کند، ردیابی کرد؟

باید منتظر کنفرانس Microsoft Ignite ۲۰۲۵ ماند، زیرا این احتمال وجود دارد که مایکروسافت از این رویداد برای رونمایی از نسل جدید عوامل هوش مصنوعی خود استفاده کند. وقتی این اتفاق بیفتد، ارزشش را دارد که ببینیم شرکت‌ها چگونه آنها را به کار می‌گیرند و چه قوانین جدیدی پیرامون آنها پدیدار می‌شود.

برچسب ها: هوش مصنوعی
captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.