کد خبر: ۶۹۱۵۸
تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۴۰۴ - ۲۰:۰۶

ماجراهای مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶، این بار عذرخواهی رسمی فیفا از لیونل اسکالونی

این اشتباه باعث سردرگمی و حتی ناراحتی شد و فیفا را بر آن داشت تا روز بعد، از این بابت پوزش بخواهد. 
ماجراهای مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶، این بار عذرخواهی رسمی فیفا از لیونل اسکالونی

به گزارش مخاطب24، جیانی اینفانتینو، رئیس فیفا، پس از رخدادِ عجیب و بحث‌ برانگیزی که هنگام قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶ رخ داد و طی آن سرمربی آرژانتین، لیونل اسکالونی، ناچار شد پیش از لمس جام دستکش بپوشد، از او عذرخواهی کرد.

به گزارش سایت گل، سردرگمی زمانی آغاز شد که در جریان مراسم قرعه‌کشی روز جمعه، برگزار کنندگان به‌ طور غیرمنتظره از اسکالونی خواستند پیش از دست زدن به جام جهانی، دستکش سفید بپوشد. این اقدام که معمولاً برای افرادی انجام می‌شود که قهرمان جهان نیستند یا اجازهٔ رسمی لمس جام را ندارند، ظاهراً ناشی از آن بود که مسئولان، سرمربی قهرمان جهان ۲۰۲۲ را نشناختند. اسکالونی در آن لحظه کاملاً غافلگیر شد و بعداً گفت که احتمالاً کارکنان او را با فرد دیگری اشتباه گرفته‌اند.

این صحنه خیلی زود در شبکه‌های اجتماعی دست‌ به‌ دست شد و بسیاری از هواداران و کارشناسان این پرسش را مطرح کردند که چگونه پرسنل فیفا نتوانسته‌اند سرمربی قهرمان جهان را تشخیص دهند. هیئت آرژانتین هم از این اتفاق دلخور شده بود؛ به‌ ویژه با توجه به نقشی که اسکالونی در قهرمانی اخیر آلبی‌ سلسته داشته است. این لحظهٔ ناخوشایند، حتی بر روند خود مراسم نیز سایه انداخت؛ مراسمی که طی آن آرژانتین در گروه J همراه با الجزایر، اتریش و اردن قرار گرفت.

برای رفع این مشکل، فیفا روز بعد و در جریان مراسم معرفی برنامهٔ مسابقات، یک مراسم جداگانه ترتیب داد. این‌بار اسکالونی بدون دستکش به روی صحنه دعوت شد و جام را با احترام و درخور شأنش دریافت کرد. اینفانتینو در همین مراسم عذرخواهی عمومی خود را مطرح کرد تا ماجرا خاتمه یابد.

اینفانتینو در سخنان خود در مراسم اعلام زمان‌بندی مسابقات جام جهانی گفت:

من از طرف فیفا عذرخواهی می‌کنم. اطلاع نداشتم.

او با فرا خواندن دوبارهٔ اسکالونی به صحنه و با جامی در دست افزود:

البته که قهرمانان جهان می‌توانند جام را لمس کنند. من عذر می‌خواهم؛ نمی‌دانستم. چه اشتباهی! شاید به خاطر این باشد که وقتی قهرمان جهان باشی، هر روز جوان‌تر به نظر می‌رسی.

اسکالونی نیز با شوخی پاسخ داد:

فکر می‌کنم دیروز مرا با شخص دیگری اشتباه گرفته بودند و اجازه ندادند جام را لمس کنم.

captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید! ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید!
تیمی که قرار است در جام جهانی حاضر باشد، اما اجازه زندگی عادی در کشور میزبان را ندارد - گزارش یک وبسایت مکزیکی در مورد تیم ملی ایران.
ضد حال فیفا به تیم منصوریان ضد حال فیفا به تیم منصوریان
فیفا تیم الطلبه عراق را از فعالیت در سه پنجره نقل و انتقالاتی محروم کرد.
تغییر نام دنیس اکرت مهاجم جدید تیم ملی به دنیس درگاهی تغییر نام دنیس اکرت مهاجم جدید تیم ملی به دنیس درگاهی
ثبت نام دنیس اکرت در فیفا با نام دنیس درگاهی ثبت شد و حالا این مهاجم دورگه آماده بازی برای تیم ملی ایران است.