کد خبر: ۶۹۱۶۵
تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۰

زلنسکی در لندن با رهبران اروپا درباره صلح اوکراین دیدار می‌کند

این دیدار در پی انتقاد ترامپ از زلنسکی و موضع سخت آمریکا نسبت به اروپا برگزار می‌شود، در حالی که مذاکرات صلح همچنان با موانع سرزمینی و امنیتی مواجه است.
زلنسکی در لندن با رهبران اروپا درباره صلح اوکراین دیدار می‌کند

به گزارش مخاطب ۲۴، به نقل از سی ان ان، رئیس‌جمهور اوکراین، ولودیمیر زلنسکی، روز دوشنبه با رهبران اروپایی در لندن دیدار خواهد کرد تا همبستگی خود را نشان دهد، پس از آن‌که رئیس‌جمهور آمریکا، دونالد ترامپ، او را به نخواندن آخرین پیشنهاد صلح متهم کرد و کرملین، موضع سخت جدید آمریکا نسبت به اروپا را ستود.

ترامپ روز یکشنبه پس از مذاکرات آخر هفته بین مذاکره‌کنندگان آمریکایی و اوکراینی در میامی، که با پرسش‌های بی‌پاسخ درباره تضمین‌های امنیتی، مسائل سرزمینی و نگرانی از این‌که پیشنهاد آمریکا به نفع روسیه باشد، پایان یافت، از زلنسکی انتقاد کرد.

او گفت: «ما با [رئیس‌جمهور روسیه]ولادیمیر پوتین صحبت کرده‌ایم و با رهبران اوکراین، از جمله… رئیس‌جمهور زلنسکی صحبت کرده‌ایم و باید بگویم کمی ناامید شده‌ام که رئیس‌جمهور زلنسکی هنوز پیشنهاد را نخوانده است، این وضعیت مربوط به چند ساعت پیش است.»

ترامپ افزود که روسیه ترجیح می‌دهد کل اوکراین را داشته باشد و او معتقد است مسکو «با این طرح صلح مشکلی ندارد»، اما «مطمئن نیستم زلنسکی با آن موافق باشد.»

اظهارات ترامپ در حالی مطرح شد که کرملین استراتژی امنیت ملی جدید آمریکا، که موضع بی‌سابقه‌ای مقابله‌ای نسبت به اروپا اتخاذ کرده است، ستود. این سند امنیتی، زبان دولت‌های قبلی درباره تهدید روسیه را حذف کرده، می‌گوید کشور‌های اروپایی مسکو را «تهدیدی وجودی» می‌دانند و واشینگتن را به‌عنوان بازیگر مرکزی در بازگرداندن «شرایط ثبات در اروپا و ثبات استراتژیک با روسیه» معرفی می‌کند.

سخنگوی کرملین، دمیتری پسکوف، روز یکشنبه به خبرنگاران گفت که این استراتژی را ستوده و ترامپ را «قدرتمند» خواند. او افزود: «این تغییرات تا حد زیادی با دیدگاه ما همخوانی دارد» و گفت: «شاید بتوان امیدوار بود که این تضمین اندکی باشد که بتوانیم به‌طور سازنده برای یافتن راه‌حل صلح‌آمیز برای اوکراین همکاری کنیم، حداقل در همین حد.»

برای رهبران اروپایی، زمان‌بندی این دیدار نگران‌کننده است: آمریکا مذاکرات صلح اوکراین را هدایت می‌کند در حالی که موضع آن نسبت به اروپا سخت‌تر شده و این تغییر می‌تواند بر روند مذاکرات در لحظه‌ای حساس تأثیر بگذارد.

منبع: سی ان ان

captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»