کد خبر: ۷۱۰۳
تاریخ انتشار: ۰۸ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۷:۴۹

هجدهمین جشنواره تئاتر مقاومت این بار به صورت بین المللی برگزار خواهد شد

نشست هجدهمین جشنواره تئاتر مقاومت ۸ شهریور با حضور وحید فخر موسوی دبیر این رویداد، امین اشرفی دبیر بخش اربعین، محراب محمدزاده دبیر اجرایی جشنواره و یاسر یگانه در سالن مشاهیر مجموعه تئاتر شهر برگزار شد.
هجدهمین جشنواره تئاتر مقاومت این بار به صورت بین المللی برگزار خواهد شد

مخاطب24 - نشست هجدهمین جشنواره تئاتر مقاومت ۸ شهریور با حضور وحید فخر موسوی دبیر این رویداد، امین اشرفی دبیر بخش اربعین، محراب محمدزاده دبیر اجرایی جشنواره و یاسر یگانه در سالن مشاهیر مجموعه تئاتر شهر برگزار شد.

هجدهمین جشنواره تئاتر مقاومت این بار به صورت بین المللی برگزار خواهد شد

وحید فخر موسوی دبیر هجدهمین جشنواره تئاتر مقاومت گفت:

این جشنواره در ابتدا با عنوان جشنواره تئاتر دفاع مقدس برگزار شد و چندین سال هم به صورت دو سالانه برگزار شد.بخش های این جشنواره نسبت به دوره های قبل با اضافه شدن بخش بین‌الملل نیز در بخش های مختلف شکل گرفت.


بخش متفاوت جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت نسبت به دوره های قبل اضافه شدن بخش بین الملل است که شرایط خود را دارد، بین الملل اول و بین الملل دوم و گستره جشنواره در ایران اسلامی و کشورهای منطقه خواهد بود.

 

 وی با اشاره به اینکه، بخشی از کارهای تولیدی جشنواره تئاتر مقاومت به اجرای عمومی می رسند، بیان کرد: بخش های مختلف جشنواره، شامل تئاتر خیابانی، رادیو تئاتر و بخش صحنه ای است که این سه بخش در استان هایی از ایران برگزار می شود. تاکنون به هشت استان سفر کرده ایم و وارد مذاکره شده ایم، همه استان ها به نوبت پای کار هستند.
همچنین در این جشنواره با برنامه ریزی های صورت گرفته قرار است از شهریور سال جاری همزمان با پیاده روی کربلا آغاز شود و سپس تا آخر آذر ماه سال جاری ادامه پیدا کند.اجراهای تئاتر خیابانی مهر ماه، رادیو تئاتر هفته اول آبان ماه و بخش صحنه ای آخر آبان و اوایل آذر ماه برگزار می شود.

با توجه به قشر ها و زبان های مختلف و زائرین غیر ایرانی پياده روی اربعین سعی کردیم اجرا ها متکی به دیالوگ نباشد بلکه بیشتر مبتنی به تصویر و حرکات آئینی و نمایشی با توجه به سنت ها وآئین آن شهر یا روستا برای مخاطب ارائه دهیم
وی بیان کرد: اگر شرایط برای پیاده روی محیا شود جدول نمایشی چاپ و ارائه خواهد شد

captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
دلایل استعفا ندا شمس از پرونده جنجالی پژمان دلایل استعفا ندا شمس از پرونده جنجالی پژمان
حاشیه‌های پرونده پژمان جمشیدی وارد فاز تازه‌ای شد؛ وکیل شاکی با واکنشی صریح، برخی اظهارنظر‌های رسانه‌ای را فاقد مبنای قانونی دانست.
علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم
علی نصیریان در دلنوشته‌ای در سالروز ۹۱ سالگی اینگونه نوشت؛ جسم و جان فرسوده‌ام در این ایام کهنسالی و بیماری تاب تحمل ضربه هولناکی که به هموطنان نازنینم را ندارد.
صدور به موقع احکام ارتقای رتبه معلمان صدور به موقع احکام ارتقای رتبه معلمان
وزیر آموزش و پرورش، در کارگروه سند تحول بنیادین، با اشاره به ضرورت برنامه‌ریزی برای ارتقای معدل دانش آموزان در دوره متوسطه، گفت: کاهش تنوع مدارس باید در اولویت‌های شورای عالی آموزش و پرورش قرار بگیرد.