کد خبر: ۷۴۸۰
تاریخ انتشار: ۰۴ مهر ۱۴۰۱ - ۰۸:۳۲

ترکیه با تورم۸۰درصدی از ایران جلو زد

یک اقتصاددان گفت: بر اساس گزارش اوپک ، عراق در دو ماه ژؤئن و جولای یعنی خرداد و تیر بالای بیست و دو میلیارد دلار نفت فروخته است.
ترکیه با تورم۸۰درصدی از ایران جلو زد

مخاطب۲۴-   استاد اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی گفت: بر اساس گزارش اوپک ، عراق در دو ماه ژؤئن و جولای یعنی خرداد و تیر بالای بیست و دو میلیارد دلار نفت فروخته است.

ترکیه با تورم۸۰درصدی از ایران جلو زد

مهدی پازوکی با تاکید بر اینکه فاصله ما با همسایگان در حال افزایش است و باید به سرعت برای این موضوع چاره‌اندیشی کرد، گفت: عربستان تنها در تیرماه ۳۵ میلیارد دلار نفت فروخته است چرا که از فناوری بالای شرکتهای اروپایی و آمریکایی استفاده می‌کنند و روز به روز اقتصادشان قوی‌تر می‌شود.

پازوکی گفت: امروز اعلام شد ترکیش ایر مقام اول در دنیا را کسب کرده است. ترکیه ای که تورم ۸۰ درصدی دارد به این جایگاه رسیده اما آقایان جهان را نگاه نمی‌کنند. ما می توانیم حداقل روزی ۲ میلیون تا ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه نفت صادر کنیم اما طبق گفته آقایان بین ۸۰۰ هزار تا یک میلیون بشکه نفت صادر می کنیم. این تفاوت به معنای از دست رفتن روزی ۱۰۰ میلیون دلار است.

او با اشاره به اینکه برخی از استفاده از واژه برجام نیز پرهیز دارند، گفت: ما بعد از برجام روزانه ۲میلیون و ۲۰۰ هزاربشکه نفت صادر می‌کردیم اما برخی حتی از ذکر واژه برجام هم دوری می‌کنند و می‌گوید توافقات. عراق حتی ارز ما را به خودمان نمی دهد. عملا سیستم بانکی ما قفل کرده است.از سوی دیگر تیم مذاکره ای الان ایران نسبت به تیم آقای ظریف ضعیفتر است. جامعه را می‌بندند.

او گفت: فاصله اقتصاد ما با کشورهای همسایه هر روز بیشتر می‌شود چون به جای در پیش گرفتن سیاست تعامل با جامعه جهانی، با طالبان و کره شمالی هم موضع شده‌ایم. این طرز تفکر نمی‌تواند اقتصاد ایران را شکوفا کند. امروز ارتباط اقتصادی با شرکت‌های آمریکایی به نفع ما و به ضرر رقبای منطقه‌ای است ولی بخشی از نظام تصمیم‌گیری ما متوجه آن نیست.

برچسب ها: نفت
captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴! قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴!
اقتصادنیوز: قیمت تتر امروز در صرافی‌های معتبر داخلی با افزایش همراه شد و به ۲۳۲۲۲۳ تومان رسید.
قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است! قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است!
امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵، بیت کوین در بازار تهران به طور متوسط ۸۶،۱۸۸ دلار معامله شد.
رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس
لینکسیس ۲۰۲ که با ظرفیت بار حدود ۳ تن و قوای محرکه پلاگین هیبرید بردافزا معرفی شده، یکی از محصولات جدیدی است که می‌تواند وارد رقابت با خودرو‌های باسابقه این بخش، به‌ویژه نیسان آبی، شود.