کد خبر: ۷۴۹۹
تاریخ انتشار: ۰۴ مهر ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۳

محدوده طرح ترافیک پایتخت تغییر می‌کند؟

رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران دلایل لزوم بازنگری در طرح ترافیک را تشریح کرد.
محدوده طرح ترافیک پایتخت تغییر می‌کند؟

مخاطب۲۴-  سید جعفر تشکری هاشمی با اشاره به اینکه در حال بازنگری محدوده طرح ترافیک هستیم، گفت: هدف از محدوده طرح ترافیک در مقاطعی روان‌سازی ترافیک بوده و بعدها با توجه به افزایش حجم آلاینده‌ها، کاهش آلایندگی‌های این محدوده که بسیار متراکم و آلودگی بالایی دارد نیز مطرح شد.

محدوده طرح ترافیک پایتخت تغییر می‌کند؟

او ادامه داد: ‌برای روان‌سازی ترافیک در این محدوده، ادامه منع کردن مردم از ورود خودروها به محدوده طرح مقدور نیست. هر چند تعداد خودروهایی که وارد محدوده می‌شوند اندک است اما خودروهای حمل و نقل عمومی، خودروهای مجاز و خودروهای ساکنین به اندازه‌ای است که این محدوده در وضعیت اشباع قرار دارد بنابراین این مساله نمی‌تواند یک هدف باشد که بخواهیم روان‌سازی ترافیک در محدوده مرکزی شهر داشته باشیم. اینکه ماشین‌ها با سرعت در بازار حرکت کنند، نه اولویت است و نه ضرورت دارد.

این عضو شورای شهر تهران تصریح کرد: آنچه ضرورت دارد دسترسی راحت مردم است و اینکه مردم بتوانند به هر نقطه از این محدوده خواستند به راحتی خود را برسانند. لازمه این مناسب‌سازی ایستگاه‌های مترو، توسعه خطوط اتوبوس‌رانی و توسعه خطوط ویژه در منطقه به‌عنوان یک راهکار مقدماتی است. بر روی بازنگری طرح ترافیک کار می‌کنیم تا طرح پخته‌ای برای بازنگری محدوده طرح ترافیک داشته باشیم که این ملاحظات در آن باشد.

او با اشاره به اینکه کاهش آلودگی هوای هسته مرکزی شهر یکی از اولویت‌های مدیریت شهری است، گفت: در مقطعی طرحی به نام LEZ مطرح شد و بخش‌هایی از این طرح به اجرا در آمد اما این طرح به‌طور کامل به اجرا در نیامد و به فراموشی سپرده شد. بازنگری این طرح برای محدوده ترافیک حتما مدنظر است اما لازمه آن، این است که همه داده‌ها و تصمیم‌ها با توجه به شرایطی که کشور دارد به‌روز شوند.

تشکری هاشمی تاکید کرد:‌ به هر شکل محدوده طرح ترافیک با دید زیست محیطی و دید دسترسی راحت مردم بازنگری خواهد شد. اینکه بگوییم محدوده طرح ترافیک بازنگری می‌شود تا انبوه خودروها بتوانند در آنجا با حداکثر سرعت حرکت کنند و ترافیک روان شود نه معقول و نه شدنی است.

برچسب ها: طرح ترافیک
captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.
فردا ۶ استان کشور بارانی می‌شوند! فردا ۶ استان کشور بارانی می‌شوند!
رئیس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضعیت هوا از ورود سامانه بارشی به کشور از روز یکشنبه (۶ اردیبهشت ماه) خبر داد.