کد خبر: ۷۶۰۰
تاریخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۴۰۱ - ۰۹:۲۲

نماینده ایران در سازمان ملل: از تعامل سازنده بین سوریه و سازمان منع سلاحهای شیمیائی حمایت شود

سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد با اشاره به تلاشهای سوریه برای اجرای تعهدات خود در کنوانسیون سلاحهای شیمیائی، تاکید کرد مدیریت این پرونده با رویکرد سیاسی و استاندارد دوگانه، تنها بحثها را از ماهیت فنی آن منحرف کرده و می تواند اعتبار و اقتدار شورای امنیت را زیر سوال برده و آن را تضعیف کند.
نماینده ایران در سازمان ملل: از تعامل سازنده بین سوریه و سازمان منع سلاحهای شیمیائی حمایت شود

مخاطب۲۴-   امیر سعید ایروانی سفیر و نماینده دائم کشورمان که در جلسه شورای امنیت سازمان ملل با موضوع تحولات در خاورمیانه(به کار گیری سلاحهای شیمیائی در سوریه )سخن می گفت، در مقدمه این سخنرانی تاکید کرد، جمهوری اسلامی ایران به عنوان قربانی اصلی بیشترین استفاده سیستماتیک از سلاحهای شیمیائی در تاریخ مدرن، همواره با  قوی ترین واژه ها استفاده از سلاحهای شیمیائی را توسط هرکس ،در هر کجا و تحت هر شرایطی محکوم کرده است.
وی افزود: کشور ما نیز با این باور بین المللی همراه است که استفاده از این قبیل سلاحهای غیر انسانی، باعث تهدید جدی علیه صلح و امنیت بین المللی بوده و نباید تحمل شود.

نماینده ایران در سازمان ملل: از تعامل سازنده بین سوریه و سازمان منع سلاحهای شیمیائی حمایت شود

ایروانی تصریح کرد، تنها راه تضمین اینکه سلاحهای شیمیائی هرگز دوباره استفاده نشوند این است که همه این سلاحها  در سطح جهانی حذف شود و تمام  اقدامات ضروری برای جلوگیری از تولید این قبیل سلاحهای کشتار جمعی اتخاذ گردد.
وی خاطرنشان ساخت: ما بر درخواست خود برای اجرای کامل ،موثر و غیر تبعیض آمیز کنوانسیون سلاحهای شیمیائی تاکید می کنیم
سفیر و نماینده دائم کشورمان در سازمان ملل گفت: ما معتقدیم سیاسی کردن اجرای کنوانسیون سلاحهای شیمیائی و استفاده از سازمان منع سلاحهای شیمیائی (OPCW)برای اهداف سیاسی، مشروعیت این کنوانسیون و این سازمان را در معرض خطر قرار می دهد.

 

 


ایروانی توجهات را به اهمیت بالای تلاشهای  جمهوری عربی سوریه در جهت اجرای تعهدات خود در چارچوب کنوانسیون سلاحهای شیمیائی جلب نمود و اضافه کرد: ما تداوم ارتباطات و تعامل بین سازمان منع سلاحهای شیمیائی و جمهوری عربی سوریه را  تشویق می کنیم  و از دولت سوریه برای ارائه یکصدوششمین گزارش ماهانه یه مدیرکل سازمان منع سلاخهای شیمیائی تقدیر می کنیم. سوریه در این گزارش  جزئیات اقدامات خود در جهت حذف سلاحهای شیمیائی و تاسیسات تولید آن را تشریح کرده است.
سفیر و نماینده کشورمان ابراز امیدواری کرد، نشست آتی وزیر امور خارجه سوریه و مدیرکل سازمان منع سلاحهای شیمیائی به حل و فصل مسائل موحود بین دو طرف کمک کند.
ایروانی تصریح کرد: در شرایطی که جمهوری عربی سوریه الزامات  کنوانسیون سلاحهای شیمیائی را رعایت کرده و به همکاری سازنده با سازمان منع سلاحهای شیمیائی ادامه می دهد، مدیریت این پرونده با رویکرد سیاسی و استاندارد دوگانه تنها بحثها را از ماهیت آن منحرف نموده و می تواند اعتبار و اقتدار شورای امنیت را زیر سئوال ببرد و آن را تضعیف کند.
سفیر و نماینده دائم کشورمان همچنین افزود: ما معتقدیم اکنون برای شورای امنیت یک فرصت مناسب در جهت  بازگرداندن بحثها در این رابطه به مسیر فنی در سازمان منع سلاحهای شیمیائی  ایجاد شده و این امر زمینه یک گفتگوی سازنده بین سوریه و سازمان منع سلاحهای شیمیائی برای حل مسائل را فراهم می کند.

captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.