کد خبر: ۸۳۷۳
تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۴۰۱ - ۰۹:۲۲
انعقاد تفاهمنامه سه‌جانبه بانک تجارت، کمیته امداد امام خمینی و تراکتورسازی ایران

همکاری بانک تجارت در واگذاری سه‌هزار دستگاه تراکتور به مددجویان کمیته امداد

بانک تجارت با هدف ایفای مسئولیت‌های اجتماعی خود در پروژه واگذاری سه‌هزار دستگاه تراکتور به مددجویان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) مشارکت کرد.
همکاری بانک تجارت در واگذاری سه‌هزار دستگاه تراکتور به مددجویان کمیته امداد

مخاطب ۲۴- به نقل از روابط عمومی بانک تجارت، تفاهمنامه سه‌جانبه بانک تجارت، کمیته امداد امام خمینی (ره) و شرکت تراکتورسازی ایران صبح دوشنبه نهم آبان به امضای دکتر هادی اخلاقی فیض آثار مدیرعامل بانک تجارت، سیدمرتضی بختیاری رئیس کمیته امداد و مصطفی وحیدزاده مدیرعامل شرکت تراکتورسازی ایران رسید.

همکاری بانک تجارت در واگذاری سه‌هزار دستگاه تراکتور به مددجویان کمیته امداد

با امضای این تفاهمنامه که با حضور سیدمحمد موسوی معاون وزیر صمت منعقد شد، واگذاری ۳ هزار دستگاه انواع تراکتور با استفاده از تسهیلات بانکی تا سقف ۴ هزار میلیارد ریال معادل ۲۰ درصد از منابع جزء یک بند تبصره ۱۶ قانون بودجه سال ۱۴۰۱ عملیاتی شد.

اخلاقی مدیرعامل بانک تجارت در این مراسم رویکرد و نگرش کمیته امداد مبنی بر توانمندسازی افراد تحت پوشش را شایسته قدردانی دانست و گفت: این روش حمایت، ابزار کارآمدی است که جامعه تحت پوشش کمیته امداد را می‌تواند به تدریج به استغنا رسانده و آن‌ها را به افرادی مولد و با توان اقتصادی مناسب تبدیل کند.

وی با بیان اینکه بانک تجارت آماده است در راستای ایفای مسئولیت اجتماعی خود در سایر حوزه‎ها هم با کمیته امداد امام خمینی همکاری کند گفت: این تفاهمنامه یکی از بهترین و شیرین‌ترین قرارداد‌هایی هست که مجموعه بانک می‌تواند از طریق آن به اقتصاد کشور خدمت کرده و در تامین ابزار کار عزیزان تحت پوشش کمیته امداد نقش‌آفرینی کند.

مدیرعامل بانک تجارت با بیان اینکه تولید و اشتغالزایی نیاز به حمایت و همنوایی بخش‌های اقتصادی دارد افزود: خوشبختانه عملکرد شرکت تراکتورسازی ایران این شرکت را به مفاخر صنعت کشور تبدیل کرده است و ما آماده هستیم در سایر پروژه‌های توسعه‌محور این شرکت بیش از گذشته همکاری خود را ارتقاء دهیم.

بختیاری رئیس کمیته امداد نیز با اشاره به همراهی بانک تجارت با طرح‌های حمایتی این ارگان گفت: یکی از ماموریت‌هایی که مقام معظم رهبری به صورت کتبی و از اواخر تیرماه ۹۸ به کمیته امداد تکلیف کرده‌اند، مسئله توانمندسازی، اشتغال و درآمد باثبات مددجویان است و کمیته امداد نیز در این مسیر با تجربیاتی که در گذشته داشته قدم‌هایی را برداشته است.

رئیس کمیته امداد گفت: بر اساس برنامه پنج ساله ششم، کمیته امداد مکلف شده که ۳۵۰ هزار فرصت شغلی فراهم کند که خوشبختانه طی برنامه ششم توسعه ۹۰۰ هزار فرصت شغلی توسط امداد ایجاد شده است. همچنین تعداد قابل توجهی از مددجویان این نهاد به جهت توانمندشدن از چرخه حمایتی خارج شده‌اند.

بختیاری افزود: در یک اقدام قابل توجه امروز و با همکاری بانک تجارت و شرکت تراکتورسازی ایران، ۳ هزار تراکتور تحویل مددجویان کمیته امداد خواهد شد.

سیدمحمد موسوی معاون وزیر صمت نیز با اشاره به خدمات بانک تجارت در اقتصاد کشور گفت: هرجا که روحیه جهادی داشته‌ایم آنجا جهش رخ داده است. ما در کشور مشکلاتی در زمینه تامین تراکتور و ماشین آلات معدنی داشتیم، جهادگران شرکت تراکتورسازی با تلاش و همت خود توانستند این مشکل را حل کنند، به نحوی که در شش ماهه اول امسال تولید این شرکت ۵۰ درصد رشد داشته است.

در این مراسم حمیدرضا شریفیان معاون مدیرعامل بانک تجارت در امور مشتریان شرکتی و تجاری، عیسی حسین‌زاده مدیر شعب استان آذربایجان شرقی و جواد قاسمی موقر مشاور معاون مدیرعامل در امور مشتریان شرکتی و تجاری حضور داشت.


بانک تجارت علاوه بر موضوع تفاهمنامه فوق، همواره همکاری‌های گسترده‌ای را با کمیته امداد امام خمینی داشته به طوری که به‌عنوان نمونه این بانک در تنها بازه زمانی شش ماهه ابتدایی سال جاری ۹۵۰۷ فقره تسهیلات اشتغالزایی جمعا به مبلغ ۸۱۳۱ میلیارد ریال به معرفی‌شدگان کمیته امداد امام خمینی (ره) اعطا کرده است.

captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴! قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴!
اقتصادنیوز: قیمت تتر امروز در صرافی‌های معتبر داخلی با افزایش همراه شد و به ۲۳۲۲۲۳ تومان رسید.
قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است! قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است!
امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵، بیت کوین در بازار تهران به طور متوسط ۸۶،۱۸۸ دلار معامله شد.
رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس
لینکسیس ۲۰۲ که با ظرفیت بار حدود ۳ تن و قوای محرکه پلاگین هیبرید بردافزا معرفی شده، یکی از محصولات جدیدی است که می‌تواند وارد رقابت با خودرو‌های باسابقه این بخش، به‌ویژه نیسان آبی، شود.