کد خبر: ۸۸۹۵
تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۴۰۱ - ۱۶:۵۹

رییس هیات مدیره بانک ملی ایران عنوان کرد: محصولات و ابزارهای جدید بانکی فرصتی برای جذب منابع

رییس هیات مدیره بانک ملی ایران با تاکید بر اینکه محصولات و ابزارهای جدید بانکی فرصتی برای جذب منابع بانک است، گفت: عملکردها نشان می دهد که اگر رویه ها تغییر کند، نتایج خوبی را کسب خواهیم کرد و همکاران باید به سراغ بازارهای جدید بروند.
رییس هیات مدیره بانک ملی ایران عنوان کرد: محصولات و ابزارهای جدید بانکی فرصتی برای جذب منابع

مخاطب ۲۴- به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران؛ عباس شفیعی در نشست بررسی عملکرد هفت ماه ابتدای سال ۱۴۰۱ شعبه مستقل سعدی که با حضور بیژن مقدم بیرانوند معاون امور شعب و بازاریابی تهران و رییس، معاونین و کارشناسان این شعبه برگزار شد، با تاکید بر اینکه برات الکترونیکی، مرابحه و اوراق گام به عنوان محصولات جدید بانک، فرصت مناسبی برای رونق بازاریابی مشتریان هستند، افزود: همچنین صدور ضمانتنامه‌های ارزی نیز باید مدنظر قرار گیرند.

رییس هیات مدیره بانک ملی ایران عنوان کرد: محصولات و ابزارهای جدید بانکی فرصتی برای جذب منابع
وی با بیان اینکه شرایط کنونی بانک نیازمند تلاش و کوشش بیشتری چه در رده‌های مدیریتی و چه اجرایی است، تصریح کرد: امروز خوشرویی با مشتری، کلید موفقیت شعب است و همکاران باید این مهم را سرلوحه عملکرد خود قرار دهند.
شفیعی با بیان اینکه همکاران شعب باید با توجه به هدف گذاری و مسیر تعریف شده حرکت و بستر‌های جدید در حوزه ابزار و محصولات را شناسایی کنند، اظهار کرد: موفقیت‌ها نشان می‌دهد که در مسیر درستی قرار گرفته ایم و قطعا ادامه این مسیر هم اعتماد و اراده قوی می‌طلبد.
رییس هیات مدیره بانک ملی ایران با اشاره بر تلاش‌های مدیریت عامل بانک برای بهبود شرایط معیشتی همکاران بیان کرد: تلاش داریم مسایل به صورت ریشه‌ای حل و فصل شوند. ضمن اینکه با اراده قوی و اعتماد متقابل مسئولان شعب و مدیران بانک در تمامی سطوح، اتفاقات خوبی در حال وقوع است و نباید از ادامه این مسیر خسته شویم.
در ادامه این جلسه بیژن مقدم بیرانوند معاون امور شعب و بازاریابی تهران با بیان اینکه شعبه مستقل سعدی یک شعبه با پتانسیل بالا به لحاظ تنوع مشتریان است، گفت: اکنون همگرایی خوبی برای حضور صف در کنار ستاد وجود دارد. کما اینکه اکنون کشور نیاز به جسارت بالای مدیریتی دارد بنابراین باید در شعب، اقدامات عملیاتی داشته باشیم.
وی با تاکید بر اینکه شعب مستقل را باید به مثابه یک بانک ببینیم، افزود: باید آرام آرام به سمت استانداردسازی شاخص‌ها پیش برویم.
مقدم بیرانوند تاکید کرد: کیفی سازی پایانه‌های فروش می‌تواند کمک بسیاری به تجهیز منابع کند. ضمن اینکه مشتریان این بخش باید به سمت حساب‌های جاری هدایت شوند.
محمدرضا مرادی رییس شعبه مستقل سعدی نیز ضمن ارایه گزارش عملکردی از این شعبه در بخش منابع، مدیریت نقدینگی، عملکرد ارزی و...، از رشد نرخ موثر تسهیلات، کاهش قیمت تمام شده منابع و درنهایت افزایش حاشیه سود در این شعبه خبر داد.

برچسب ها: بانک ملی ایران
captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴! قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴!
اقتصادنیوز: قیمت تتر امروز در صرافی‌های معتبر داخلی با افزایش همراه شد و به ۲۳۲۲۲۳ تومان رسید.
قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است! قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است!
امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵، بیت کوین در بازار تهران به طور متوسط ۸۶،۱۸۸ دلار معامله شد.
رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس
لینکسیس ۲۰۲ که با ظرفیت بار حدود ۳ تن و قوای محرکه پلاگین هیبرید بردافزا معرفی شده، یکی از محصولات جدیدی است که می‌تواند وارد رقابت با خودرو‌های باسابقه این بخش، به‌ویژه نیسان آبی، شود.