کد خبر: ۹۰۸
تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۳

ژاپنی ها شبکه گاز تهران را در مقابل زلزله مقاوم سازی می کنند

یک مقام مسئول در شرکت گاز استان تهران به اتصال گاز حدود 12هزار مشترک واقع در غرب تهران اشاره کرد و گفت: با مشارکت شرکت های ژاپنی و پیشنهاد آنها، اقداماتی برای مقاوم سازی شبکه گاز پایتخت در مقابل زلزله انجام شده است.
سايت تدابير،‌ مسعود نوری امروز (شنبه) در گفت وگو با ایرنا درباره آخرین وضعیت شبکه گاز شهر تهران، افزود: پس از وقوع این حادثه، گاز 12 هزار مشترک در غرب تهران قطع شد که بلافاصله نسبت به اتصال دوباره آنها اقدام شد و اکنون تنها گاز 180 مشترک در محل حادثه، قطع است.

سخنگوی شرکت گازاستان تهران اضافه کرد: برای اتصال گاز این مشترکان باقیمانده، ابتدا باید حفره ایجاد شده در خیابان محل حادثه توسط نهادهای مسئول پر شده و به ما تحویل داده شود تا بتوانیم خط لوله گاز آن منطقه را احداث کنیم.

وی درباره علت اصلی حادثه، گفت: به طور مسلم به علت فرونشست زمین، دو خط لوله گاز اصلی در آن مکان قطع شده است.

نوری با بیان اینکه فرونشست زمین به دلیل ساخت خط 6 متروی تهران رخ داده است، ادامه داد: همراه با پارگی خطوط اصلی گاز، کابل های انتقال برق نیز قطع شده و در نتیجه آتش سوزی رخ داده است.

وی درباره ادعای کوتاهی شرکت گاز در قطع فوری خطوط لوله انتقال گاز، گفت: پس از این رخداد، اقدام به قطع فوری شبکه گاز شد و شیرهای اصلی در ابتدا و انتهای خط لوله بسته شد اما به دلیل اینکه خطوط واقع در محل حادثه، از خطوط اصلی انتقال گاز تهران بودند گاز فراوانی در داخل آنها محبوس بود؛ بنابراین زمان زیادی طول کشید تا گاز محبوس در این خطوط تخلیه شود.

سخنگوی شرکت گازاستان تهران درباره آمادگی شبکه انتقال گاز تهران در مقابل زلزله و سایر بحران ها، گفت: شبکه انتقال گاز تهران از همان ابتدا بر اساس استانداردهای اروپایی ساخته شده و از مقاومت نسبی در مقابل زلزله برخوردار است.

این مقام مسئول در شرکت گاز استان تهران افزود: حتی یک پروژه مطالعاتی با شرکت «اوزاکا گاز» ژاپن برای بررسی مقاومت شبکه گاز تهران در مقابل زلزله انجام شده و آنها نیز پیشنهادهای خود در سه بخش کوتاه، میان و بلندمدت را ارایه کردند.

وی اضافه کرد: با توجه به وقوع زلزله های متعدد در ژاپن، این کشور از تجربه های خوبی در این بخش برخوردار است.

نوری ادامه داد: پیشنهادهای کوتاه مدت ارائه شده از سوی این شرکت ژاپنی، انجام شده و پیشنهادهای میان در حال اجرا و بخشی از آنها انجام شده است.

وی گفت: برخی راهکارهای بلندت مدت را نیز ژاپنی ها پیشنهاد داده بودند، از جمله ساخت مرکز مقاوم مدیریت شرکت گاز در مقابل زلزله که در غرب تهران در حال ساخت است.

به گزارش ایرنا، انفجار لوله گاز در منطقه شهران تهران در محل ساخت خط 6 متروی گاز، موجب ایجاد گودالی به طول حدود 100 متر و عرض و عمق بیش از 50 متر شد. انفجار لوله گاز و آتش سوزی ناشی از این انفجار حدود ساعت 4:30 بامداد جمعه به وقوع پیوست و این آتش سوزی ساعت 6:20 دیروز مهار شد.

دو ساختمان اداری و مسکونی در محل حادثه دچار حریق شدند.

این حادثه سبب قطع ارتباط خط لوله هشت اینچ ورودی ایستگاه تقلیل فشار غرب تهران و خط تغدیه روستای سولقان شد.
منبع: ایرنا
captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.
فردا ۶ استان کشور بارانی می‌شوند! فردا ۶ استان کشور بارانی می‌شوند!
رئیس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضعیت هوا از ورود سامانه بارشی به کشور از روز یکشنبه (۶ اردیبهشت ماه) خبر داد.