کد خبر: ۹۲۱۸
تاریخ انتشار: ۰۳ آذر ۱۴۰۱ - ۱۷:۱۶

چین در ماه پایگاه می‌سازد؟

چین اولین کشوری است که ساخت پایگاهی را در قطب جنوبی ماه پیشنهاد داده است.
چین در ماه پایگاه می‌سازد؟

محققان چینی به تازگی اظهار کرده‌اند که این کشور قصد دارد تا سال ۲۰۲۸ پایگاه خود در ماه را تکمیل کند.

چین در ماه پایگاه می‌سازد؟

مخاطب ۲۴- به گزارش ایسنا و به نقل از چاینادیلی، به گفته طراح ارشد برنامه اکتشاف ماه چین، این کشور احتمالا تا سال ۲۰۲۸ تاسیس یک پایگاه تحقیقاتی در ماه را بر اساس دو ماموریت اکتشافی رباتیک تکمیل خواهد کرد و فضانوردان چینی را در حدود سال ۲۰۳۰ به ماه خواهد فرستاد.
"وو ویرن" (Wu Weiren) یکی از اعضای آکادمی مهندسی چین و مدیر آزمایشگاه اکتشافات اعماق فضای این کشور، اخیرا گفت که چین برنامه اکتشاف فضایی خود را برای ۱۰ تا ۱۵ سال آینده ارائه کرده است.

"وو" گفت که اکتشاف ماه یکی از چهار وظیفه اصلی در برنامه آینده است و سه وظیفه دیگر کاوشگر و برخورد سیارکی، اکتشاف سیاره‌ای و یک پرتابگر سنگین بالابر است که به اندازه کافی برای ماموریت‌های ماه و مریخ سرنشین دار در آینده قدرتمند است.

در سال ۲۰۰۴، چین به طور رسمی "پروژه چانگ ای" را تأسیس کرد و برنامه اکتشاف سه مرحله‌ای خود که شامل رسیدن به مدار، فرود و جمع‌آوری نمونه بود را با موفقیت به پایان رساند. در سال ۲۰۲۰ ماموریت چانگ ای-۵ با موفقیت بر روی ماه فرود آمد و نمونه‌ها را جمع آوری و سپس به زمین منتقل کرد.

به گفته "وو"، چین در حال انجام چهارمین مرحله اکتشاف ماه از جمله ماموریت‌های چانگ‌ای ۶، چانگ ای۷ و چانگ‌ای ۸ است. ماموریت چانگ‌ای ۶ دوباره نمونه‌ها را دریافت می‌کند و چانگ‌ای ۷ و ۸ قطب جنوبی ماه را کاوش خواهند کرد و پایه و اساس پایگاه را خواهند ساخت.

"وو" گفت که چین اولین کشوری است که ساخت پایگاهی را در قطب جنوبی ماه پیشنهاد داده است. زیرا قطب جنوب احتمالاً دارای شرایط روشنایی خورشیدی مطلوبی است که به معنای منبع تغذیه پایدار و دما‌های پایدار است و این امکان را برای اکتشاف رباتیک طولانی مدت و فعالیت ماموریت‌های سرنشین‌دار فراهم می‌کند.

"وو" گفت که این پایگاه متشکل از کاوشگرها، سطح‌نشین‌ها، صعود کننده‌ها/بالا رونده‌ها (ascenders) و سفینه‌های درون مداری است و این کاوشگر‌ها می‌توانند قابل استفاده مجدد باشند.

وی همچنین اظهار کرد که محققان چینی با استفاده از انرژی هسته‌ای در حال توسعه یک سیستم تامین برق جدید هستند که مشکل انرژی را برای مدت طولانی در ایستگاه تحقیقاتی بین‌المللی ماه در آینده برطرف خواهد کرد.

برچسب ها: چین کره ماه
captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.