کد خبر: ۹۲۶۴
تاریخ انتشار: ۰۵ آذر ۱۴۰۱ - ۱۷:۲۲

حضوررییس کل بیمه مرکزی و مدیران صنعت بیمه در سرپرستی بیمه آسیا در استان گیلان

در ادامه سفر مدیران صنعت بیمه به استان گیلان، رییس کل بیمه مرکزی، دبیرکل سندیکای بیمه گران و مدیران عامل شرکت‌های بیمه در ساختمان سرپرستی بیمه آسیا در این استان حضور یافتند.
حضوررییس کل بیمه مرکزی و مدیران صنعت بیمه در سرپرستی بیمه آسیا در استان گیلان

مخاطب24- به گزارش روابط عمومی بیمه آسیا، رئیس کل بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران، دبیرکل سندیکای بیمه گران و مدیران شرکت‌های بیمه در دومین روز سفر مدیران صنعت بیمه به استان گیلان، در ساختمان سرپرستی بیمه آسیا در این استان حضور یافتند و از بخش‌های مختلف این سرپرستی بازدید کرده و با مسئولان و کارکنان بیمه آسیا گفتگو کردند.

حضوررییس کل بیمه مرکزی و مدیران صنعت بیمه در سرپرستی بیمه آسیا در استان گیلان

بنابر این گزارش، در ادامه این دیدار، در مراسمی که به همین مناسبت برگزار شد، مهندس بهزاد پور رییس کل بیمه مرکزی در سخنانی با اظهار خرسندی از حضور در سرپرستی بیمه آسیا در استان گیلان و تقدیر و قدردانی از پرسنل این سرپرستی، ارتقای جایگاه صنعت بیمه در اقتصاد کشور را ضروری دانست و گفت: امروز جایگاه صنعت بیمه در اقتصاد کمتر دیده شده و مسیر موفقیت اقتصاد کشور با اهرم صنعت بیمه محقق خواهد شد.

 

وی در ادامه، تشکیل فراکسیون بیمه در مجلس شورای اسلامی را مورد تأکید قرار داد و گفت: ظرفیت در این صنعت وجود دارد و می‌بایست با تمهیداتی ارتباط صحیحی با مجلس برقرار کنیم که تأثیرات بسیار مثبتی در صنعت بیمه کشور خواهد داشت.
رییس شورای عالی بیمه، همچنین بر حضور صنعت بیمه در نظام مدیریت سرمایه گذاری عمومی، نقش صنعت بیمه در ارزیابی مدیریت ریسک در نظام اقتصادی کشور، تحول دیجیتال صنعت بیمه، بازبینی قوانین و مقررات بیمه‌ای کشور و ایجاد سامانه ثبت تقلب و تخلف برای جلوگیری از هدر رفت منابع مالی صنعت بیمه تاکید کرد.
مسعود بادین، مدیر عامل و نایب رئیس هیات مدیره بیمه آسیا نیز در این مراسم در سخنانی با اشاره به قدمت ۶۳ ساله بیمه آسیا در ارائه خدمات بیمه‌ای، از رونمایی چندین طرح جدید بیمه‌ای و افتتاح شعب جدید توسط بیمه آسیا تا پایان سال جاری خبر داد و اظهار امیدواری کرد که با این طرح‌های جدید، خدمات شایسته‌ای به مردم عزیز کشورمان ارائه شود.

دکتر دلخوش، نماینده شهرستان صومعه سرا و رئیس مجمع نمایندگان استان گیلان در این مراسم با تقدیر از فعالیت شایسته مدیرعامل، اعضای هیأت مدیره و کارکنان بیمه آسیا در ارائه خدمات ارزنده به بیمه گذاران، راه اندازی فراکسیون بیمه در مجلس اسلامی را مورد تأکید قرار داد.
دکتر کریمی، دبیر کل سندیکای بیمه گران ایران دیگر سخنران این مراسم، با تشکر از عملکرد مدیرعامل بیمه آسیا، اعضای هیأت مدیره و سایر کارکنان این شرکت در سال‌های اخیر، اظهار داشت: بیمه آسیا راه موفقیت خود را پیدا کرده است و با مدیریت با کفایت جناب آقای بادین در چند سال اخیر، این روند سرعت بیشتری به خود گرفته است.

برچسب ها: بیمه آسیا گیلان
captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
چند رسانه ای
رونمایی از جهنم فومن! رونمایی از جهنم فومن!
مجموعه‌ای که تحت عنوان شبیه ساز جهنم در فومن ساخته شده، افتتاح شد.
تدارک جهنم در فومن! تدارک جهنم در فومن!
توضیحات محسن جعفری، فرمانده سپاه فومن درباره رونمایی از پروژه عجیب شبیه‌سازی جهنم و پل صراط در فومن! +‌ویدئو