کد خبر: ۹۳۸۰
تاریخ انتشار: ۰۷ آذر ۱۴۰۱ - ۱۴:۵۰

بهزاد شیری مدیر عامل بانک: اساسنامه جدید پست بانک ایران در شورای پول و اعتبار به تصویب رسید/ شورای عالی مدیریت ذی‌نفعان در بانک تشکیل شد

بهزاد شیری مدیرعامل بانک در جلسه ارزیابی عملکرد اهداف کمی پایش و پویش آبان‌ماه که عصر روز شنبه پنجم آذرماه در سالن همایش آموزش برگزار شد، با اعلام خبر تصویب اساسنامه جدید پست بانک ایران در شورای عالی پول و اعتبار گفت: پس از سال‌ها، پیگیری و تلاش اساسنامه بانک برای تصویب به هیات دولت ابلاغ شد و اکنون پست بانک ایران که از نظر قانونی بانک تخصصی و توسعه‌ای حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور است می تواند به وظیفه قانونی خود در این حوزه عمل کند و با تصویب اساسنامه جدید، این قانون ماهیت اجرایی پیدا کرد.
بهزاد شیری مدیر عامل بانک: اساسنامه جدید پست بانک ایران در شورای پول و اعتبار به تصویب رسید/ شورای عالی مدیریت ذی‌نفعان در بانک تشکیل شد

مخاطب ۲۴- به گزارش اداره کل روابط عمومی پست بانک ایران، شیری در ادامه این جلسه با اشاره اینکه پست بانک ایران بر خلاف سایر بانک‌های دولتی از طیف وسیع ذی‌نفعان برخوردار است و باید برای آنان برنامه‌ریزی داشته باشیم، گفت: بر همین اساس، شورای عالی مدیریت ذی‌نفعان تشکیل شده و کمیته‌ا‌ی با حضور اینجانب در بانک شکل گرفته است تا برای هر گروه از ذی‌نفعان برنامه‌هایی ارائه کنیم و ادارات کل روابط عمومی، بازاریابی و توسعه بازار و مدیران شعب استان‌ها باید این برنامه‌ها را اجرا کنند.

بهزاد شیری مدیر عامل بانک: اساسنامه جدید پست بانک ایران در شورای پول و اعتبار به تصویب رسید/ شورای عالی مدیریت ذی‌نفعان در بانک تشکیل شد
وی افزود: ذی‌نفعان بانک بسیار گسترده هستند و ستاد تهران به تنهایی توان اداره بخشی از آن‌ها را دارد و باید همکاران اجرا در این چارچوب همکاری کنند تا حرکتی جمعی، شکل بگیرد.
شیری با تبریک کسب عنوان برترین بانک دولتی و دستگاه اجرایی برتر در مجموعه وزارت امور اقتصادی و دارایی برای پست بانک ایران، گفت: قهرمان شدن راحت است، ولی حفظ قهرمانی تلاش مضاعف طلب می‌کند و امیدوارم در ارزیابی عملکرد سال ۱۴۰۱ که در سال آتی برگزار می‌شود حفظ این عنوان کماکان تدوام داشته باشد.
بالاترین مقام اجرایی بانک با تاکید بر اینکه کسب عنوان برترین بانک حاصل برنامه‌ریزی و ارزیابی عملکرد ماهانه برنامه‌ها است، تصریح کرد: این نتیجه عملیات یک روز و اتفاقی نیست بلکه حاصل روز‌ها تلاش و برنامه‌ریزی است که به عنوان برنامه روزانه در بانک، انجام می‌شود.
مدیرعامل بانک با اشاره به اینکه به صورت ماهانه در شاخص‌های ارزیابی تغییراتی را مشاهده می‌کنیم، ادامه داد: در سطح کلان، بانک رو به پیشرفت است که این حرکت رو به جلو، از برآیند مجموعه حرکت‌ها بدست می‌آید به همین دلیل استان‌هایی که در انتهای جدول قرار دارند باید تلاش کنند خود را به صدر جدول برسانند.
وی با بیان اینکه حرکت استان‌ها در همه شاخص‌ها باید متوازن و متعادل باشد، افزود: در واحد‌های ستادی باید مسیر حرکت متعادل برای استا‌ن‌ها هموار شود و مدیریت شعب استان‌ها نیز باید از این فرصت برای حرکت متوازن، استفاده کنند.
شیری با تاکید بر اینکه در برنامه سال ۱۴۰۲ استان‌هایی که برنامه سال جاری را بیش از هدف تعیین شده محقق کرده اند، نباید هدف عملکردی بیش از سایر استان‌ها بر آن‌ها تحمیل شود، خاطرنشان کرد: برنامه سال آتی باید بر اساس توانمندی و ظرفیت‌های هر استان، اهداف کمی در کارگروه‌ها مشخص و پس از برگزاری همایش، تصویب و ابلاغ شود.
بالاترین مقام اجرایی بانک با اعلام خبر تصویب اساسنامه جدید پست بانک ایران در شورای عالی پول و اعتبار گفت: پس از سال‌ها پیگیری و تلاش، اساسنامه بانک برای تصویب به هیات دولت، ابلاغ شد و اکنون پست بانک ایران که از نظر قانونی بانک تخصصی و توسعه‌ای حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور است می‌تواند به وظیفه قانونی خود در این حوزه عمل کند و با تصویب اساسنامه جدید، این قانون ماهیت اجرایی پیدا کرد.
وی با بیان اینکه پاسخ مدیران اجرایی و ستادی به سوال طرح شده در جلسه پیش نشان می‌دهد که جنس نگاه‌ها به مسائل بانک متفاوت است، افزود: وقتی در ستاد یک موضوع مورد بررسی و برنامه‌ریزی قرار می‌گیرد، نگاه به آن کلان است، ولی در مقام اجرا، به داده‌ها در سطح کلان نگاه نمی‌شود و به مشتری، سلیقه و خواست او نگاه می‌کند و در نهایت داده کلان سطح استان را بدست می‌آورد و پیشنهاد برای سیاستگذاری می‌دهد و این نوع سیاستگذاری که از اجرا به ستاد می‌رود، ماندگار است.
شیری در پایان از دعوت معاونت امور بانکی، بیمه شرکت‌های دولتی وزارت امور اقتصادی و دارایی برای حضور در پست بانک ایران و ارائه گزارش عملکرد، اقدامات و اعلام مسائل و دغدغه‌های بانک، خبر داد.

captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴! قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴!
اقتصادنیوز: قیمت تتر امروز در صرافی‌های معتبر داخلی با افزایش همراه شد و به ۲۳۲۲۲۳ تومان رسید.
قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است! قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است!
امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵، بیت کوین در بازار تهران به طور متوسط ۸۶،۱۸۸ دلار معامله شد.
رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس
لینکسیس ۲۰۲ که با ظرفیت بار حدود ۳ تن و قوای محرکه پلاگین هیبرید بردافزا معرفی شده، یکی از محصولات جدیدی است که می‌تواند وارد رقابت با خودرو‌های باسابقه این بخش، به‌ویژه نیسان آبی، شود.