کد خبر: ۱۷۹۰۸
تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۱:۱۹

سران عرب از توافق ایران و عربستان استقبال کردند

سران کشورهای عضو اتحادیه عرب امروز جمعه در بیانیه پایانی سی و دومین نشست خود در شهر جده از توافق اخیر جمهوری اسلامی ایران و عربستان در زمینه روابط دوجانبه استقبال کردند.
سران عرب از توافق ایران و عربستان استقبال کردند

سران عرب از توافق ایران و عربستان استقبال کردند

مخاطب۲۴ : به نقل از ایرنا ؛ سران عرب در این نشست از توافق عربستان و ایران و فعالسازی تفاهمنامه همکاری‌های امنیتی و اقتصادی میان دو کشور استقبال کردند.

شرکت کنندگان در این نشست بر افزایش تلاش‌ها برای حل و فصل عادلانه موضوع فلسطین به عنوان مسئله اصلی جهان اسلام تاکید کردند.

سران کشور‌های عربی خواستار توقف دخالت‌های خارجی در امور داخلی کشور‌های عربی شدند.

تاکید بر احترام به ارزش‌ها و فرهنگ دیگران و احترام به حاکمیت و استقلال کشور‌های اسلامی و مخالفت با آنچه آن را تلاش برای تشکیل گروه‌های مسلح خارج از چارچوب نهاد‌های رسمی دانستند، از دیگر مفاد بیانیه پایانی سران عرب در جده بود.

 

حمایت از تلاش‌های بین المللی و منطقه‌ای به منظور یافتن راه حل فراگیر بحران یمن و افزایش تلاش‌های عربی برای کمک به دمشق به منظور برون رفت از بحران این کشور و تامین شرایط لازم برای بازگشت آوارگان سوری از دیگر بند‌های بیانیه پایانی نشست سران اتحادیه عرب بود.

شرکت کنندگان همچنین بر نقش عربستان در فراهم کردن شرایط مناسب برای تحقق رشد اقتصادی در منطقه تاکید کردند.

شرکت کنندگان در سی و دومین نشست سران اتحادیه عرب بر مخالفت با هر گونه دخالت خارجی در امور داخلی سودان برای جلوگیری از وخیم‌تر شدن اوضاع این کشور و ضرورت گفتگو تاکید کردند.

سران اتحادیه عرب در بیانیه پایانی نشست روز جمعه خود خواستار انتخاب رئیس جمهوری و تشکیل دولت جدید لبنان در سریع‌ترین زمان ممکن شدند.

حمایت از تلاش‌ها برای یکپارچه شدن نیرو‌های مسلح لیبی و تثبیت آتش بس و حمایت از تلاش‌های سازمان ملل متحد و تاکید بر ضرورت دستیابی به راه حل سیاسی فراگیر و برگزاری انتخابات پارلمانی و ریاست جمهوری در لیبی به عنوان راحل برون رفت از بحران این کشور، از دیگر بند‌های بیانیه پایانی نشست سران اتحادیه عرب در جده بود.

برچسب ها: سران عرب عربستان
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.