کد خبر: ۲۱۴۹۵
تاریخ انتشار: ۱۰ تير ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۲

فدراسیون با یکی از شرکت‌های داخلی برای VAR به توافق رسیده است

عضو کمیته داوران فدراسیون فوتبال گفت: بهتر است شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی با صحبت از تحریم دل مردم را خالی نکند.
فدراسیون با یکی از شرکت‌های داخلی برای VAR به توافق رسیده است

مخاطب24:علی خسروی در واکنش به اظهارات مهیار عسگریان، سرپرست شرکت تجهیز و توسعه امکان ورزشی که اعلام کرد به‌دلیل تحریم امکان کار کردن با شرکت‌های خارجی برای استفاده از VAR وجود ندارد، گفت: این مشکل باید حل شود و نباید به‌خاطر تحریم همه چیز را عقب بیندازیم، در فوتبال تحریم نیستیم و داوران در جام ملت‌های آسیا یا دیگر تورنمنت‌ها قضاوت می‌کنند. شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی، دل مردم را با این صحبت‌ها خالی نکند، بهتر است کمک کنید و دل مردم را خالی نکنید.

 

وی افزود: فدراسیون فوتبال با یکی از شرکت‌ها برای حضور سیستم VAR به توافق رسیده است، به‌جای اینکه با مهدی تاج و خداداد افشاریان جلسه بگذارید و کمک کنید، صحبت از تحریم می‌کنید؟ ورزش را نمی‌توان تحریم کرد، اگر ورزش تحریم باشد همه سمت اعتیاد می‌روند، بهتر است همه چیز را گردن تحریم نیندازیم، اگر بحث استفاده از شرکت‌های داخلی است، باید تقویت شوند، صنعت ایرانی در سال‌های اخیر پیشرفت کرده و استفاده از 4 دوربین، هدست و... کار سختی نیست، اگر دل بسوزد، کارها انجام می‌شود.

 

عضو کمیته داوران فدراسیون فوتبال در خصوص زمان آغاز گرفتن تست‌ها از داوران برای فصل جدید رقابت‌های فوتبال گفت: اواخر تیر یا اوایل مرداد ماه تست‌ها گرفته می‌شود، همه چیز بستگی به هماهنگی‌ها دارد. طبق گفته خداداد افشاریان، 80 داور در لیگ برتر و 5 داور از لیگ دسته اول حضور خواهند داشت. داورانی که به سن بازنشستگی رسیده‌اند طبق قانون نمی‌توانند در کلاس‌های داوری شرکت کنند.

captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
مشکل قرارگیری آزمون در لیست تیم ملی حل شد! مشکل قرارگیری آزمون در لیست تیم ملی حل شد!
لیست تیم ملی فوتبال در حالی بدون حضور لژیونر‌ها اعلام شده است که تعدادی از بازیکنان شاغل در لیگ‌های خارجی خود را به اردو رسانده‌اند و زیر نظر امیر قلعه‌نویی در حال تمرین کردن هستند، اما تا حل نشدن مشکل آزمون قرار نیست لیست نهایی اعلام شود
قربانی آخرین بمب نقل و انتقالاتی پرسپولیس! قربانی آخرین بمب نقل و انتقالاتی پرسپولیس!
محمد قربانی. بازیکنی که پس از حضور در جام جهانی، حالا در مسیر جدایی از الوحده است و برخلاف اخبار اعلام شده، تلاش باشگاه پرسپولیس نه تنها برای جذب او ادامه دارد بلکه به نتایج مثبتی هم رسیده و اگر اتفاق خاصی رخ ندهد، او به زودی به پرسپولیس ملحق خواهد شد
ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید! ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید!
تیمی که قرار است در جام جهانی حاضر باشد، اما اجازه زندگی عادی در کشور میزبان را ندارد - گزارش یک وبسایت مکزیکی در مورد تیم ملی ایران.