کد خبر: ۲۱۸۵۹
تاریخ انتشار: ۱۵ تير ۱۴۰۲ - ۲۰:۱۶

آزار زنان از هتل تا دستشویی بیمارستان توسط مرد شیطان صفت!

۹ زن با حضور در اداره پلیس از این مرد شیطان صفت که با نقش پردازی و با تهدید دست به اقدام شوم و کلاهبرداری زده بود شکایت کردند و تحقیقات برای شناسایی دیگر طعمه‌های این مرد در دستور کار مأموران پلیس آگاهی تهران قرار گرفته است.
آزار زنان از هتل تا دستشویی بیمارستان توسط مرد شیطان صفت!

مخاطب۲۴ :‌به نقل از روزنامه ایران ؛ مرد میانسالی با چهره‌ای موجه که خودش را سردار یک ارگان نظامی معرفی می‌کرد و با ترفند‌های مختلف ـ بیشتر ـ زنان را هدف نیت شوم خود قرار می‌داد، دستگیر شد.

اوایل شهریور ماه سال ۱۳۹۹ بود و زن ۲۸ ساله‌ای در پیاده‌روی خیابان خلیج فارس تهران در حال پیاده‌روی بود که مردی با چهره فریبنده که ریش سفید داشت و قوی هیکل بود جلوی راهش را گرفت. مرد که خود را مأمور معرفی کرده بود در خصوص پوشش و حجاب به نسترن اعتراض و تأکید کرد که باید همراه او به مقر پلیس برود.

زن جوان شوکه شده بود و مرد مأمورنما، نسترن را به یک ساختمان که در نزدیکی محل بود کشاند و زن جوان که فکر می‌کرد در طبقه بالای ساختمان مقر پلیس است قصد داشت از راه پله‌ها بالا برود که ناگهان مرد شیطان صفت او را غافلگیر کرد و با تهدید در راه پله‌های ساختمان هدف نیت شوم خود قرار داد و گریخت.

روباه پیر کیست؟

بدین ترتیب ماجرای تجاوز به زن جوان به مأموران کلانتری ۱۷۹ خلیج فارس مخابره شد و مأموران با دستور مقام قضایی پرونده را برای رسیدگی ویژه در اختیار مأموران اداره ۱۶ پلیس آگاهی تهران قرار دادند.

کارآگاهان پس از تحقیقات ابتدایی از زن جوان به سراغ دوربین‌های مداربسته در اطراف محل حضور مرد شیطان صفت رفتند و در این مرحله دوربین‌های مداربسته بیمارستان فیاض بخش مورد بازبینی قرار گرفت.

تیم پلیسی در این مرحله مشاهده کردند که مرد شیطان صفت ابتدا در بیمارستان فیاض بخش در کمین یک زن بوده و زمانی‌که زن جوان وارد سرویس بهداشتی زنانه می‌شود این مرد به دنبال او وارد سرویس بهداشتی شده است، اما خیلی زود این مرد از محل خارج شده و پا به فرار می‌گذارد که بررسی نشان از آن داشت با توجه به شلوغی بیمارستان و مقاومت زن جوان در سرویس بهداشتی، متهم از محل گریخته و بعد از این ماجرا به سراغ زن جوان دیگری که در پیاده‌رو در حال قدم زدن بود، می‌رود.

تصاویر به دست آمده کیفیت پایینی داشت و هیچ ردی از روباه پیر به دست نیامد، اما تحقیقات برای دستگیری این مرد ادامه داشت.

آزار زنان از هتل تا دستشویی بیمارستان!

تجسس‌ها ادامه داشت تا اینکه بعد از ۳ سال یعنی اوایل اردیبهشت ماه امسال یک زن دستفروش با پلیس ۱۱۰ تماس گرفت و عنوان کرد مردی با چهره‌ای فریبنده خودش را سردار یک ارگان نظامی معرفی کرده و ادعا می‌کند می‌تواند برایم وام جانبازی بگیرد و با این ترفند و اعتمادسازی قصد نیت شومی داشت که متوجه نقشه‌اش شدم.

اپراتور پلیس پس از شنیدن اظهارات زن دستفروش از وی خواست کمی صبر کند و او را به اداره ۱۶ پلیس آگاهی تهران وصل کرد. زن جوان در این مرحله مشخصات ظاهری مرد فریبکار را در اختیار افسر اداره ۱۶ پلیس آگاهی تهران قرار داد و وی با توجه به پرونده قدیمی روباه پیر و مشخصاتی که از زن دستفروش می‌شنید احتمال داد که مرد فریبکار دوباره دست به کار شده باشد و از زن جوان خواست به پلیس آگاهی تهران مراجعه کند تا سرنخ‌های جدیدی از متهم فراری به دست آورد.

روباه پیر شناسایی شد

افسر پرونده در این مرحله تصویر دوربین مداربسته مرد شیطان صفت را که از دوربین‌های بیمارستان فیاض بخش به دست آورده بود پیش روی زن دستفروش قرار داد و زن جوان او را همان شخص معرفی کرد. کارآگاهان در این شاخه از تحقیقات با اطلاعاتی که از زن دستفروش به دست آوردند پی بردند این مرد ۶۰ ساله در گذشته نیز دست به تبهکاری زده است.

همین کافی بود تا با هماهنگی مقام قضایی، عملیات دستگیری مرد شیطان صفت کلید زده شود و کارآگاهان در این مرحله محل تردد مرد فریبکار را در نزدیکی یک مسافرخانه در میدان فردوسی شناسایی کردند و در یک عملیات غافلگیرانه متهم دستگیر شد. مرد شیطان صفت خود را بی‌گناه می‌دانست، اما نسترن با حضور در اداره پلیس وقتی این مرد را در بین دیگر متهمان دید انگشت اتهام را به سمتش گرفت و مرد شیاد وقتی خود را در برابر مدارک پلیسی دید به ناچار لب به اعتراف گشود.

کلاهبرداری‌های شیطانی

تیم پلیسی در این مرحله با بررسی گوشی موبایل متهم به قربانیان این مرد شیطان صفت رسیدند و پرونده پیچیده‌ای در برابر مأموران قرار گرفت و زنان فریب خورده از شهر مشهد، رشت، شیراز و... با حضور در اداره ۱۶ پلیس آگاهی تهران شکایت خود را مطرح کردند.

یکی از شاکیان پرونده که دخترعموی پدر این مرد شیطان صفت است به مأموران گفت: سال‌ها بود که از خانواده پسرعمویم خبری نداشتم تا اینکه پسرش به سراغم آمد و ادعا کرد که جانباز و سردار یک ارگان نظامی است و می‌تواند برای من یک حواله خرید خودروی دنا بگیرد و به همین خاطر با توجه به اعتمادی که داشتم ۲۲۰ میلیون تومان برایش واریز کردم، اما پس از آن ناپدید شد.

خواستگاری شیطان

در ادامه زن دیگری عنوان کرد این مرد که خود را جانباز و سردار معرفی کرده بود پس از اعتمادسازی به خواستگاری‌ام آمد و این در حالی بود که شوهرم فوت کرده بود و فرزندانم با ازدواج من مشکلی نداشتند و جالب اینکه این مرد با وعده‌های دروغینی که می‌داد اعتماد همه را جلب کرده بود.

زن تنها گفت: این مرد حتی در زمان خواستگاری برایم یک انگشتر طلا آورد و همه چیز عادی به نظر می‌رسید، اما این مرد که خودش را همسر من می‌دانست پس از مدتی زناشویی وقتی دید نمی‌تواند از من پولی بگیرد ناپدید شد و آبروی من نزد خانواده‌ام رفت و حتی طلایی را که برایم خریده بود به سرقت برد.

تجاوز به یک زن در هتل

زن جوان دیگری که از مشهد به تهران آمده بود وقتی در برابر این مرد شیطان صفت قرار گرفت به مأموران گفت: در هتل بودم که مرد با چهره فریبنده به سراغم آمد و وقتی فهمید تنها هستم شروع به اعتمادسازی و خودش را سردار معرفی کرد و می‌گفت می‌تواند برایم وام میلیونی بگیرد و در یک اقدام غافلگیرانه به من تجاوز کرد و سپس گوشی موبایل و مدارکم را به سرقت برد.

کلاهبرداری در شاهچراغ

زن جوانی که از شیراز به تهران آمده بود به مأموران گفت: در حرم مطهر شاهچراغ بودم که این مرد خودش را سردار یک ارگان نظامی و تاجر کفش معرفی کرد و پیشنهاد داد با پرداخت ۲ میلیون تومان سه جفت کفش چرم برایم از تبریز می‌فرستد که من هم پول را واریز کردم، اما خبری از کفش‌ها نشد.
شیادی به بهانه حواله خودرو

در میان زنان یک مرد جوان نیز حضور داشت که از گرگان به اداره شانزدهم پلیس آگاهی تهران مراجعه کرده بود و گفت: این مرد فریبکار که خود را سردار معرفی کرده بود ادعا کرد می‌تواند حواله خرید یک خودرو را تهیه کند به همین خاطر مبلغ ۳۰ میلیون تومان به حسابش واریز کردم، اما او ناپدید شد تا اینکه خبر رسید او را دستگیر کرده‌اند.

۹ زن با حضور در اداره پلیس از این مرد شیطان صفت که با نقش پردازی و با تهدید دست به اقدام شوم و کلاهبرداری زده بود شکایت کردند و تحقیقات برای شناسایی دیگر طعمه‌های این مرد در دستور کار مأموران پلیس آگاهی تهران قرار گرفته است.

قاضی منافی‌آذر از شعبه ۱۱ دادگاه کیفری یک استان تهران با درخواست چاپ عکس بدون پوشش این متهم خواست کسانی‌که هدف نیت شوم و کلاهبرداری این مرد شیاد قرار گرفته‌اند به اداره ۱۶ پلیس آگاهی تهران مراجعه کنند.

برچسب ها: دستگیری مامور
captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.
فردا ۶ استان کشور بارانی می‌شوند! فردا ۶ استان کشور بارانی می‌شوند!
رئیس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضعیت هوا از ورود سامانه بارشی به کشور از روز یکشنبه (۶ اردیبهشت ماه) خبر داد.