کد خبر: ۳۵۳۳۴
تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۷
کنعانی:

اقدامات آمریکا برای نجات رژیم اسرائیل ادامه دارد

کنعانی گفت: اقدامات آمریکا برای نجات رژیم اسرائیل ادامه دارد. اگر حمایت آمریکا نباشد، رژیم‌صهیونیستی حتی توان ادامه جنگ برای یک روز را ندارد.
اقدامات آمریکا برای نجات رژیم اسرائیل ادامه دارد

مخاطب 24-  «ناصر کنعانی» سخنگوی وزارت امور خارجه در نشست خبری خود که امروز (دوشنبه ۳۰ بهمن ماه) در محل این نمایشگاه برگزار شد، اظهار کرد: همچنان در ایام پرشکوه پیروزی انقلاب اسلامی هستیم و فضای کشور پرشور و نشاط است. شاهد حضور باشکوه ملت ایران در یوم الله ۲۲ بهمن بودیم، ملت ایران همچنان با حضور وصف ناپذیر خود خاک ناامیدی و یاس را روی دشمنان این مرز و بوم پاشیدند.

وی ادامه داد: نمایندگی‌های ایران در خارج از کشور برپا کننده جشن‌های سالگرد پیروزی انقلاب و روز ملی بودند که شاهد مشارکت گسترده مقامات دولتی، پارلمانی و … در جشن پیروزی انقلاب بودیم. پیام‌های متعددی را در سطوح سران، رؤسای دولت‌ها، وزرای خارجه و … داشتیم که خطاب به رهبر انقلاب، رئیس‌جمهور و وزیر خارجه ما بود و آنان روز ملی جمهوری اسلامی ایران را به مقامات ایران تبریک گفتند.

کنعانی گفت: دو انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری را پیش رو داریم که اطمینان داریم ملت ایران برای رقم زدن یک پیروزی دیگر برای انقلاب و کشور حضور پررنگی خواهند داشت.

وی افزود: دستگاه دیپلماسی کشور در شرف پایان دادن به یک سال پرتلاش دیگر است. در سایه ارشاد‌های حکیمانه رهبر انقلاب و نگاه دولت مبنی بر گسترش روابط با کشور‌های آسیایی، شاهد پویایی چشم گیری در روابط خارجی ایران بودیم. تاکید بر توسعه روابط با همسایگان، پیشرفت‌های خودش را نشان داد.

بیشتر بخوانید:

بیشتر بخوانید




سخنگوی وزارت خارجه تصریح کرد: در سایه نگاه به توسعه روابط اقتصادی، علاوه بر کشور‌های همسایه با کشور‌های دور دست هم ارتباط داریم.

کنعانی گفت: در سایه توصیه رهبر انقلاب، دولت توسعه روابط اقتصاد محور را در دستور کار خود قرار داده است. امیدواریم بتوانیم انتظار‌ها و توقعات به حق ملت ایران را محقق کنیم و شرایط اقتصادی بهتری را در روابط خارجی و معیشت مردم رقم بزنیم.

وی در مورد آغاز احداث یک جاده در نوار غزه و قوت گرفتن حمله به رفح، عنوان کرد: امروز ۱۳۶ روز از جنگ ظالمانه رژیم اسرائیل با حمایت آمریکا علیه ملت فلسطین می‌گذرد، جنگی که نشان داد متأسفانه حقوق بشر آنگونه که کشور‌های مدعی با استفاده از امپراطوری رسانه‌ای خود تبلیغ می‌کنند، دروغی آشکار بیش نیست. فاجعه غزه نقاب را از مدعیان دروغین حقوق بشر کنار زده است. رژیم صهیونیستی اکنون به عنوان یک متهم نسل کشی نزد دیوان دادگستری بین المللی مطرح است. اقدامات آمریکا برای نجات رژیم اسرائیل ادامه دارد. بار‌ها اعلام کردیم که اگر حمایت آمریکا نباشد، حتی رژیم صهیونیستی توان ادامه جنگ برای یک روز را ندارد.

وی ادامه داد: قطعنامه جدید پیشنهادی الجزایر هم در شورای امنیت مطرح است و متأسفانه آمریکا پیشاپیش مخالفت خود را با این قطعنامه اعلام کرده است. باید دید شورای امنیت چه میزان می‌تواند از عهده مسئولیت خود برای توقف جنایات در غزه بربیاید. آنچه در فلسطین می‌گذرد، نه تنها یک نسل کشی واضح بلکه تهدید جدی در امنیت بین المللی است، لذا مجامع بین المللی وظیفه پیشگیری دارند.

کنعانی گفت: دیپلماسی سران و دیپلماسی پویای وزارت خارجه لحظه‌ای متوقف نشده است و برای سازمان همکاری اسلامی یک مسئولیت جدی در این باره قائل هستیم.

منبع: باشگاه خبرنگاران

برچسب ها: ناصر کنعانی
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.