کد خبر: ۴۲۱۶۷
تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۰

کمیته استیناف درخواست پرسپولیس را رد کرد

کمیته استیناف آرای خود را درباره پرونده‌های مختلف صادر کرد.
کمیته استیناف درخواست پرسپولیس را رد کرد

مخاطب24:کمیته استیناف فدراسیون فوتبال، آرای صادر شده جدید خود را به شرح زیر اعلام کرد:

* در خصوص استیناف شرکت فرهنگی ورزشی چادرملو اردکان نسبت به رأی کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال که به موجب آن حکم به محکومیت آقایان ۱- هادی عدالت خواه مربی تیم چادرملو به یکصد میلیون ریال جریمه نقدی و دو جلسه محرومیت ۲- حسین مسیبی مربی تیم چادر ملو به سیصد میلیون ریال جریمه نقدی و سه جلسه محرومیت ۳- مجتبی نور علی سراوی مدیر رسانه‌ای تیم مذکور به دویست و شصت میلیون ریال جریمه نقدی و سه جلسه محرومیت، همگی به دلیل بدرفتاری نسبت به داور مسابقه در جریان مسابقه فوتبال بین دو تیم چادرملو اردکان و نفت مسجد سلیمان از سری مسابقات لیگ دسته اول کشور با عنایت به مجموع محتویات پرونده و استدلالات مندرج در رای صادره، ایراد و اعتراض موثری که خدشه بر دادنامه معترض عنه وارد نماید بعمل نیامده، مستنداً به ماده ۱۰۶ مقررات انضباطی فدراسیون فوتبال ضمن رد اعتراض دادنامه صادره، عیناً تائید و اعلام می‌گردد. رأی صادره قطعی است. ضمناً در خصوص گزارش مسئول برگزاریس مسابقه به شرح صفحه اول پرونده مبنی بر فحاشی تماشاگران منتسب به تیم چادر ملو اردکان به داور مسابقه توسط کمیته محترم انضباطی اتخاذ تصمیم نگردیده که در این خصوص پرونده به نظر ریاست محترم کمیته انضباطی برسد.

* در خصوص استیناف باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس تهران نسبت به رأی کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال که به موجب آن حکم بر محرومیت یک جلسه‌ی آقای دانیال اسماعیلی فر بازیکن تیم پرسپولیس مبنی بر ارتکاب رفتار توهین آمیزدر حین مسابقه دو تیم صنعت نفت آبادان و پرسپولیس و پرداخت مبلغ ۴۰۰ میلیون ریال جریمه نقدی و همچنین محکومیت باشگاه پرسپولیس به پرداخت ۶۰۰ میلیون ریال به لحاظ تحقق مسئولیت تضامنی با عنایت به مجموع محتویات پرونده و استدلالات مندرج در رای صادره، ایراد و اعتراض موثری که خدشه بر دادنامه معترض عنه وارد نماید بعمل نیامده، مستنداً به ماده ۱۰۶ مقررات انضباطی فدراسیون فوتبال ضمن رد اعتراض دادنامه صادره، عیناً تائید و اعلام می‌گردد. رأی صادره قطعی است.

* در خصوص استیناف باشگاه فرهنگی ورزشی پتروپالایش شازند نسبت به رأی کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال که به موجب آن حکم بر محکومیت باشگاه تجدیدنظرخواه به نتیجه سه بر صفر و یکصد میلیون ریال جریمه نقدی در بازی مقابل شهرداری نوشهر بدلیل استفاده از بازیکن غیرمجاز به نام آقای محمد جواد لورایی و همچنین محکومیت بازیکن مذکور به دو جلسه محرومیت و پنجاه میلیون ریال جریمه نقدی صادر شده است با توجه به مندرجات پرونده ملاحظه تحقیقات به عمل آمده و پاسخ واصله از سازمان لیگ و کمیته مسابقات و با عنایت به مجموع محتویات پرونده و استدلالات مندرج در رای صادره، ایراد و اعتراض موثری که خدشه بر دادنامه معترض عنه وارد نماید بعمل نیامده، مستنداً به ماده ۱۰۶ مقررات انضباطی فدراسیون فوتبال ضمن رد اعتراض دادنامه صادره، عیناً تائید و اعلام می‌گردد. رأی صادره قطعی است.

* در خصوص استیناف باشگاه صنعت مس رفسنجان نسبت به رای کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال که به موجب آن حکم به محکومیت آقای رحمان احمدی مربی تیم مس رفسنجان به ۳۰۰ میلیون ریال جریمه نقدی بدلیل نقض مقررات و اصول کلی رفتاری در جریان مسابقه با تیم پیکان تهران از سری مسابقات لیگ برتر هفته بیست و سوم کشور با عنایت به مجموع محتویات پرونده و استدلالات مندرج در رای صادره، ایراد و اعتراض موثری که خدشه بر دادنامه معترض عنه وارد نماید بعمل نیامده، مستنداً به ماده ۱۰۶ مقررات انضباطی فدراسیون فوتبال ضمن رد اعتراض دادنامه صادره، با تعدیل مبلغ جریمه به دویست میلیون ریال تائید و اعلام می‌گردد. رأی صادره قطعی است.

captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
مشکل قرارگیری آزمون در لیست تیم ملی حل شد! مشکل قرارگیری آزمون در لیست تیم ملی حل شد!
لیست تیم ملی فوتبال در حالی بدون حضور لژیونر‌ها اعلام شده است که تعدادی از بازیکنان شاغل در لیگ‌های خارجی خود را به اردو رسانده‌اند و زیر نظر امیر قلعه‌نویی در حال تمرین کردن هستند، اما تا حل نشدن مشکل آزمون قرار نیست لیست نهایی اعلام شود
قربانی آخرین بمب نقل و انتقالاتی پرسپولیس! قربانی آخرین بمب نقل و انتقالاتی پرسپولیس!
محمد قربانی. بازیکنی که پس از حضور در جام جهانی، حالا در مسیر جدایی از الوحده است و برخلاف اخبار اعلام شده، تلاش باشگاه پرسپولیس نه تنها برای جذب او ادامه دارد بلکه به نتایج مثبتی هم رسیده و اگر اتفاق خاصی رخ ندهد، او به زودی به پرسپولیس ملحق خواهد شد
ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید! ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید!
تیمی که قرار است در جام جهانی حاضر باشد، اما اجازه زندگی عادی در کشور میزبان را ندارد - گزارش یک وبسایت مکزیکی در مورد تیم ملی ایران.