کد خبر: ۴۸۰۲۴
تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۰

معاون پرسپولیس: نامه ادعایی سازمان لیگ قبل از اعتراض ماست

معاون باشگاه پرسپولیس گفت: سازمان لیگ در تیر ماه تعداد سهمیه خارجی‌ها را اعلام کرده است، اما باشگاه پرسپولیس به این موضوع اعتراض داشت و هنوز پاسخی به آن داده نشده است.
معاون پرسپولیس: نامه ادعایی سازمان لیگ قبل از اعتراض ماست

مخاطب۲۴- هومن هدایتی معاون حقوقی باشگاه پرسپولیس در واکنش به بیانیه سازمان لیگ مبنی بر اینکه در تاریخ ۲۰ تیر ماه تعداد سهمیه بازیکنان خارجی پرسپولیس به این باشگاه اعلام شده است، اظهار داشت: سازمان لیگ در تیر ماه تعداد سهمیه‌های خارجی باشگاه‌های لیگ برتر را اعلام کرد که مورد اعتراض چندین باشگاه از جمله باشگاه پرسپولیس قرار گرفت و مستندات کافی برای اعتراض به فدراسیون فوتبال ارسال و موضوع جهت اتخاذ تصمیم به کمیته محترم تدوین ارجاع شد، اما تاکنون پاسخ و نتایج آن اعلام نشده است و اعلامیه جدید باشگاه مبتنی بر عدم وصول پاسخ از کمیته تدوین مقررات است.
وی ادامه داد: همانطور که قبلاً نیز اشاره شد، چند موضوع در قانون جدید قابل اتکا نیست. از جمله اینکه قرارداد وحدت هنانوف با پرسپولیس چند سال قبل از تدوین و ابلاغ دستورالعمل سازمان لیگ منعقد شده و حتی به فرض محال اینکه وحدت هنانوف در ۶۰ درصد بازی‌ها بازی هم نکرده باشد ما باید بدانیم که پرسپولیس با او قرارداد سه ساله داشته است و چطور می‌توانست بعد از ابلاغ قانون جدید قرارداد این بازیکن را ملغی کند؟ البته باید این نکته را هم در نظر بگیریم که این بازیکن در بازی‌های مهم از جمله دربی و دیدار با سپاهان بیش از ۸۰ دقیقه برای پرسپولیس بازی کرده و در قهرمانی باشگاه نیز مؤثر بوده است. هنانوف بازیکن تیم ملی تاجیکستان است و اصلاً بازیکن بی‌تأثیری نیست.

معاون حقوقی باشگاه پرسپولیس تصریح کرد: درباره نبیل باهویی هم باید بگوییم که او در ۶۰ درصد بازی‌ها بازی کرده است. ضمن اینکه این بازیکن در دو هفته ابتدایی هم دچار سرماخوردگی بود و بعد از آنهم در اکثر بازی‌ها و لیگ قهرمانان آسیا بازی کرده است. این‌ها نکاتی است که باشگاه پرسپولیس به کمیته تدوین مقررات و کمیته وضعیت اعلام کرده و منتظر تصمیم‌گیری درباره آن است که تا این لحظه چنین اتفاقی نیفتاده است.

captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
مشکل قرارگیری آزمون در لیست تیم ملی حل شد! مشکل قرارگیری آزمون در لیست تیم ملی حل شد!
لیست تیم ملی فوتبال در حالی بدون حضور لژیونر‌ها اعلام شده است که تعدادی از بازیکنان شاغل در لیگ‌های خارجی خود را به اردو رسانده‌اند و زیر نظر امیر قلعه‌نویی در حال تمرین کردن هستند، اما تا حل نشدن مشکل آزمون قرار نیست لیست نهایی اعلام شود
قربانی آخرین بمب نقل و انتقالاتی پرسپولیس! قربانی آخرین بمب نقل و انتقالاتی پرسپولیس!
محمد قربانی. بازیکنی که پس از حضور در جام جهانی، حالا در مسیر جدایی از الوحده است و برخلاف اخبار اعلام شده، تلاش باشگاه پرسپولیس نه تنها برای جذب او ادامه دارد بلکه به نتایج مثبتی هم رسیده و اگر اتفاق خاصی رخ ندهد، او به زودی به پرسپولیس ملحق خواهد شد
ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید! ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید!
تیمی که قرار است در جام جهانی حاضر باشد، اما اجازه زندگی عادی در کشور میزبان را ندارد - گزارش یک وبسایت مکزیکی در مورد تیم ملی ایران.