کد خبر: ۵۲۹۲۸
تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۵

سایه جلیلی و جلیلی در سایه چه نظری در خصوص دولت سایه دارد؟

«حالا این کار را شما با فرمایشی که فرمودید که عده‌ای در دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه این موضوع را سایه به سایه دنبال کرده و بررسی کردید. ممکن است موضوعات دیگری هم باشد و شما باید سعی کنید تا تاثیر مثبت خودتان را روی موضوع بگذارید. بعضی اوقات شما یک موضوع را بررسی می‌کنید و می‌بینید که دولت کار خوبی را انجام می‌دهد، می‌گویید کار خیلی خوبی است و کمک می‌کنید. گاهی هم می‌بینید که در این یک موضوعی کار خطایی انجام می‌دهد و بر اساس استدلال و نگاه‌تان این کار خطاست. آن را بررسی و دنبال می‌کنید.»
سایه جلیلی و جلیلی در سایه چه نظری در خصوص دولت سایه دارد؟

lمخاطب۲۴- سعید جلیلی گفت: دولت سایه یک گفتمان و تفکر است. یعنی هرکسی در حد وسع خودش، سایه به سایه تحولات را دنبال کند و تلاش کند تا تاثیر مثبت بگذارند. 

 سعید جلیلی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، در حاشیه هفتاد و پنجمین جلسه‌ی حکمت سیاسی اسلام در قرآن، بیان کرد: این بحثی که ما بارها خدمت دوستان تحت عنوان دولت سایه عرض کردیم، مفهومش همین است. گفتیم دولت سایه یک تشکیلات و دستگاه نیست، یک گفتمان و تفکر است. یعنی هرکسی در حد وسع خودش، سایه به سایه تحولات را دنبال کند و تلاش کند تا تاثیر مثبت بگذارند. 

بر اساس فیلمی که در فضای مجازی منتشر شده است، وی ادامه داد: حالا این کار را شما با فرمایشی که فرمودید که عده‌ای در دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه این موضوع را سایه به سایه دنبال کرده و بررسی کردید. ممکن است موضوعات دیگری هم باشد و شما باید سعی کنید تا تاثیر مثبت خودتان را روی موضوع بگذارید.

این عضو شورایعالی امنیت ملی ادامه داد: بعضی اوقات شما یک موضوع را بررسی می‌کنید و می‌بینید که دولت کار خوبی را انجام می‌دهد، می‌گویید کار خیلی خوبی است و کمک می‌کنید. گاهی هم می‌بینید که در این یک موضوعی کار خطایی انجام می‌دهد و بر اساس استدلال و نگاه‌تان این کار خطاست. آن را بررسی و دنبال می‌کنید. 

بیشتر بخوانید

وی افزود: حال چگونه می‌توانید بر روی آن تاثیر مثبت بگذارید، یک وقتی من به عنوان جمعی از دانشجو یا اساتید این دانشگاه، موضوع را با نمایندگان مجلس مطرح می‌کنم که در دسترس هستند. این طور نیست که نمایندگان در دسترس شما نباشند. یا به طور مثال می‌گویید وظیفه هیأت نظارت عالی مجمع تشخیص مصلحت نظام چیست؟ اینکه مواردی را که مغایر سیاست‌های نظام هست را اعلام کرده و به اصطلاح مانع شود. 

جلیلی گفت: شما می‌توانید بگویید، ما این موضوع را بررسی کردیم و این مسئله مغایر است. اینکه فرمودید مغایر با چیست، لازمه آن مطالعه است. کل سیاست‌های کلی نظام در یک کتاب در سال ۱۴۰۲ چاپ شده و کتاب قطوری هم نیست. در آینجا سیاست‌های مختلفی که ابلاغ شده و برخی از همین مغایرت‌ها آمده است. همین فرمایشاتی که شما بیان می‌کنید مثلا با سیاست‌های اقتصادی مقاومتی با سیاست‌های دیگر وجود دارد.

 
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.